•  
  •  

Herbergier Sint Joost

In onze Herbergier heerst een prettige, veilige en warme sfeer met een rustige uitstraling. Onze gasten doen de dingen die ze graag doen, zoals bijvoorbeeld lezen, breien, tuinieren, wandelen al na gelang de behoefte. Dit is wat wij Dieter & Monique Feldkamp onze gasten willen bieden.

De Herbergier is een kleinschalige woonvorm bedoeld voor mensen met geheugenproblemen die niet meer zelfstandig kunnen wonen.

Onze Herbergier is ruim en praktisch opgezet. We hebben ruimte voor 16 gasten. Elke kamer is voorzien van een natte ruimte met een inloop-douche, wasbak en toilette. Verdere inrichting van de kamer mogen onze gasten zelf bepalen.

De Herbergier is gesitueerd in het plaatsje Sint Joost dat onderdeel uit maakt van de gemeente Echt-Susteren. Onze Herbergier is landelijk gelegen met een mooie natuurlijke ligging en vrij uitzicht op velden en bossen. De afstand tot de autosnelwegen is kort, dus we zijn goed bereikbaar.

KWALITEITSONDERZOEKEN

Onderzoek IGJ: geen verslag beschikbaar.

Onderzoek(en) externe audit ARGO

* 2016: eindcijfer      8,8

* 2018: eindcijfer      8,4

* 2021: eindcijfer      9,0

* 2023 eindcijfer      9,6

Ons ARGO-rapport uit 2023 kunt u hieronder lezen:

 

JAARVERSLAG

Ons jaarverslag 2022 kun u hieronder lezen:

Frans & Monique
De ondernemers

Wij zijn Dieter en Monique Feldkamp, gehuwd en hebben samen 3 kinderen. Wij wonen met ons gezin in de Herbergier. Monique is een BIG geregistreerde verpleegkundige met 20 jaar ervaring in de zorg. Dieter heeft ruime ervaring in de administratieve automatisering en is daarnaast als massagetherapeut actief geweest. Ons team zal bestaan uit mensen met en zonder ervaring in de gezondheidszorg. Belangrijk echter is dat zij een grote affiniteit hebben met mensen met geheugenproblemen.

Herbergier Sint Joost

Caulitenstraat 12 B
6112 AL SINT JOOST
Limburg
Nederland

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar onze Herbergier? Neem gerust contact op:

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich gehoord voelt, zeker in het geval van onenigheid. Als u ontevreden bent of het ergens niet mee eens bent, laat het ons dan zeker weten. Zo kunnen we kijken of we er samen uit komen.

Voelt u zich alsnog niet gehoord of komen we er onderling niet uit, dan beschikken wij over een klachtenregeling die voldoet aan de vereisten van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg. Heeft u een klacht? Dan kunt u contact opnemen met een onafhankelijke klachtenfunctionaris.

Het e-mailadres voor het melden van klachten is: herbergier@meld-het.nu