Herbergier Sint Joost

Medewerker herbergier Sint Joost

Functieomschrijving verzorgende IG en helpende plus

In Herbergier Sint Joost wonen mensen met een vorm van dementie, die niet meer zelfstandig kunnen wonen. Niets doet hier denken aan het beeld dat rond klassieke ouderenzorg hangt. De inrichting, het dagelijks leven, de manier van omgang met elkaar, alles is huiselijk en ongedwongen. Zorg past zich aan de gasten aan in plaats van andersom. Zo kunnen onze gasten zoveel mogelijk hun eigen regie over hun leven bepalen. In onze Herbergier zijn 16 appartementen. Als zorgondernemers wonen wij zelf ook in de Herbergier en zijn dus bijna altijd aanwezig.

Binnen onze Herbergier doen de medewerkers alles wat nodig is in alle voorkomende diensten. Lichamelijke verzorging, boodschappen doen, verzorgen van maaltijden, de was doen en strijken, alles hoort er bij. Ook het begeleiden van activiteiten. Dit maakt het werken in een Herbergier erg afwisselend en uitdagend. Bij ons is er tijd voor onze gasten. Door het verschil in achtergrond en deskundigheid van de teamleden ontstaat een gemêleerd gezelschap, waardoor men veel van elkaar kan leren. Als Team proberen we gebruikt te maken van elkaars sterke kanten en kwaliteiten.

Ben jij die verzorgende IG-er of helpende plusser met dat grote kloppende hart en heb jij ervaring/affiniteit met mensen met geheugenproblemen ? Ben je creatief in het bieden van zorg en begeleiding? Ben je op zoek naar een leuke, afwisselende, uitdagende baan en werk je graag in teamverband reageer dan direct en solliciteer ! We hebben op korte termijn zorgvacatures(verzorgende IG of helpende plus) van 24 tot 32 uur beschikbaar.

Sollicitatiegesprekken worden gepland op korte termijn.

Je kunt solliciteren naar onderstaand adres.

Herbergier Sint Joost,

Caulitenstraat 12B

6112 AL SINT JOOST

http://herbergier.nl/sintjoost

Delen: