•  
  •  
  •  

Wonen en leven zoals "thuis" is ons credo. Wij bieden persoonlijke aandacht en begeleiding bij het dagelijkse leven dat aansluit bij de behoefte van onze bewoners. Herbergier Tiel is een thuis voor 15 ouderen met een geheugenprobleem. De bewoners in onze Herbergier zijn niet gebonden aan het dagritme of de roosters van zorgverleners. Ieder doet zoveel mogelijk naar eigen kunnen en in eigen tempo: opstaan, lichaamsverzorging, familie en ander bezoek ontvangen. Het team heeft een open oog voor de persoonlijke interesses van de bewoners. In onze Herbergier kunnen bewoners -omringd door de zorg die echt waardevol en nodig is- hun eigen leven blijven leiden. De bewoners verblijven hier, als zij dat willen, tot aan hun levenseinde.

Het pand

Herbergier Tiel is gevestigd in het voormalig Oud- Burger Mannen- en Vrouwenhuis uit 1804 en geldt als een van de belangrijkste monumentale panden van Tiel. Tijdens de verbouwing tot Herbergier zijn zoveel mogelijk authentieke details bewaard gebleven. Binnen het pand zijn 15 zeer fraaie wooneenheden gerealiseerd, welke geheel naar eigen smaak ingericht kunnen worden. Iedere kamer beschikt over een eigen badkamer met douche en toilet. Een aantal wooneenheden heeft een aparte slaapkamer en is geschikt voor bewoning door 2 personen. De algemene ruimten zijn in de stijl van het pand ingericht en bestaan uit een eetkamer, een regentenkamer, een lounge en de tuin.

De ondernemers 
Graag stellen wij ons aan u voor: wij zijn Sylvia en Ferdinand Wiepking. Zorgondernemers van Herbergier Tiel. Sylvia heeft jarenlange ervaring als manager in de ouderenzorg en Ferdinand werkte jaren lang in de financiële dienstverlening. We zijn ontzettend blij dat we al deze ervaring voor Herbergier Tiel kunnen bundelen en mogen inzetten voor de kwaliteit van leven van onze gasten. Wij hopen binnenkort hier onze overige medewerkers aan u te kunnen voorstellen.

Herbergier Tiel

Ambtmanstraat 24
4001 MC Tiel
Nederland
Wij hebben plaats beschikbaar! Interesse? Neem gerust contact op:
0344-767282

Dienstverlening en kosten

In onze Herbergier hebben bewoners een eigen kamer met badkamer en daarbij wordt zorg verleend. Dat leidt tot woon- en zorgkosten. De woonkosten...

Gastenboek

In de achterliggende jaren hebben wij een aantal mooie reacties mogen ontvangen op onze Herbergier. Bekijk hier een overzicht. Heeft u zelf ook...

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich gehoord voelt, zeker in het geval van onenigheid. Als u ontevreden bent of het ergens niet mee eens bent, laat het ons dan zeker weten. Zo kunnen we kijken of we er samen uit komen.

Voelt u zich alsnog niet gehoord of komen we er onderling niet uit, dan beschikken wij over een klachtenregeling die voldoet aan de vereisten van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg. Heeft u een klacht? Dan kunt u contact opnemen met een onafhankelijke klachtenfunctionaris via herbergier@meld-het.nu.