Wie werken er bij ons?

We hebben op dit moment 28 medewerkers in dienst en samen met het zorgechtpaar Hester en Jan (die dus ook in Herbergier Vlijmen wonen) staan er 30 mensen ter beschikking voor onze bewoners. Naar ons idee is de zorg zo goed als de mensen die de zorg verlenen. Maar er moeten er ook genoeg zijn vinden wij. Wij werken overdag in de zorg met minimaal 5 medewerkers en in de avond met 4. Dit is exclusief medewerkers voor de huishoudelijke dienst. In de nacht is er een medewerker van minimaal niveau 3 permanent aan het werk. Het zorgechtpaar is elke nacht achterwacht. Ook overdag en in de avond werkt het zorgechtpaar of in het rooster mee of extra boven op de bezetting. We hebben een team met een aardige mix van jong en oud.

De meerderheid is verzorgende niveau 3. Daarnaast hebben we 3 verpleegkundigen niveau 4, een SPW’er niveau 4, 2 verzorgenden niveau 2, een kok niveau 3, enkele leerlingen, een enkele gastvrouw, 2 zorgassistenten, een activiteitenbegeleider en een gezondheidswetenschapper. Vrijwilligers hebben we ook, zelfs meer dan we oorspronkelijk voor ogen hadden. Maar het zijn er nooit meerdere tegelijk. Want het moet niet te druk worden voor onze bewoners.

De vrijwilliger komen voor de kers op de taart en ze komen vrijwel altijd via bekenden die bij ons in huis werken of wonen. We zijn ook heel blij met onze vrijwilligers.