•  
  •  
  •  

Herbergier Delft

In de Herbergier Delft wonen mensen en doen dagelijks de dingen die u thuis ook doet. Opstaan wanneer ze willen, een krant lezen, een ommetje maken, een spelletje doen, aardappels schillen, een gesprek hebben, luisteren naar Vivaldi. Is dat bijzonder? Nee en ja. Het gaat hier om oudere mensen met geheugenproblemen. Zelfstandig wonen lukt niet meer. De verleiding is dan groot om alles uit handen te nemen. Maar waarom? Iemand die de datum niet kan onthouden of niet uit zijn woorden kan komen, kan nog zoveel meer. Daar richten wij ons in De Herbergier op. We doen zoveel mogelijk gewoon. En dat is, vreemd genoeg, heel bijzonder.

De Herbergier Delft is gevestigd in de oude HBS van Delft. Het gebouw uit 1917 is verbouwd tot een woonhuis met 19 kamers verdeeld over de begane grond en de 1e verdieping. De Herbergier dankt haar ruime opzet aan de vroegere bestemming van het gebouw met een monumentaal trappenhuis en hoge plafonds.

De locatie ligt in de Zeeliedenbuurt ongeveer 500 meter van het oude centrum van Delft. In de nabije omgeving zijn de Botanische Tuin en de Koninklijke Porceleijne Fles te vinden.

Interesse in wonen in De Herbergier Delft: 
Voor informatie over het wonen in De Herbergier Delft, verzoek ik u een mail te sturen naar: delftcentrum@herbergier.nl

 

 

 

 

Jan Willem
De ondernemers

Op 4 mei 2011 opende Herbergier Delft zijn deuren. Samen met zijn in juli 2015 overleden partner Pierre Spaan, kon Jan Willem Stellingwerf zijn droom realiseren. Jan Willem is verpleegkundige niveau 5 en heeft management in Zorg en Welzijn in Leiden gestudeerd. Aangezien Pierre een horeca achtergrond had konden wij, samen met ons team Zorg en begeleiding met hotelservice bieden aan onze huisgenoten. Jan Willem heeft vanaf zijn 18e altijd in de zorg gewerkt. Bij organisatie Pieter van Foreest heeft hij carriere gemaakt van voedingsassistent tot manager wonen en zorg. Daarnaast heeft hij in het Reinier de Graafgasthuis en Stichting Florence gewerkt. Jan Willem heeft ruime ervaring in het werken met ouderen maar heeft door de verschillende functies die hij in de zorg heeft gehad ook kennis van het begeleiden van stagiaires, coachen van medewerkers of het organiseren van klinische lessen. In januari 2016 heeft Jan Willem samen met De Drie Notenboomen een nieuwe overeenkomst getekend om alleen verder te gaan met de Herbergier Delft als eenmanszaak.

Herbergier Delft

Mijnbouwstraat 25
2628 RV Delft
Zuid-Holland
Nederland

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar onze Herbergier? Neem gerust contact op:

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich gehoord voelt, zeker in het geval van onenigheid. Als u ontevreden bent of het ergens niet mee eens bent, laat het ons dan zeker weten. Zo kunnen we kijken of we er samen uit komen.

Voelt u zich alsnog niet gehoord of komen we er onderling niet uit, dan beschikken wij over een klachtenregeling die voldoet aan de vereisten van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg. Heeft u een klacht? Dan kunt u contact opnemen met een onafhankelijke klachtenfunctionaris.

Het e-mailadres voor het melden van klachten is: herbergier@meld-het.nu