•  

Onze Herbergier is een kleinschalige woonvorm waar mensen met geheugenproblemen terecht kunnen als zelfstandig wonen niet meer lukt. Samen met onze medewerkers begeleiden wij de bewoners in het dagelijks leven op een bijzonder gewone en liefdevolle manier.

Persoonlijke aandacht en tijd voor de bewoners staan hierbij voorop. De medewerkers richten zich volledig op de bewoners en zijn niet belast met overbodige administratieve werkzaamheden. Wij stellen de bewoners zoveel mogelijk in staat hun leven te leiden zoals ze dat gewend zijn en richten ons op wat zij (nog) wel kunnen en stimuleren hen hierin zolang dit mogelijk is. 

Het leven in de Herbergier doen wij zo gewoon mogelijk. We ondernemen activiteiten zoals samen genieten van: feestelijke momenten, het bereiden en eten van maaltijden, (voor)lezen, muziek maken en luisteren, boodschappen doen, wandelen en fietsen. Kortom de dagelijkse bezigheden die we thuis ook doen.

Eigen kamer voor iedere bewoner

Iedere bewoner heeft in de Herbergier een ruime kamer variërend van ca 40 t/m 60 vierkante meter/ De kamer is voorzien van een eigen douche, toilet en wastafel en wordt volledig naar eigen smaak ingericht. Tevens heeft de Herbergier een gezamenlijke royale woonkeuken met een extra huiskamer. 

Wij vinden familie, kennissen en dierbaren belangrijk. Voor u zijn wij als zorgondernemers het aanspreekpunt in de Herbergier. U bent bij ons van harte welkom!

Herbergier Hazerswoude-Rijndijk is gevestigd in de oostvleugel van het voormalige gemeentehuis. Dit pand met zijn grote herkenbare toren heeft een prachtig uitzicht over enerzijds de vijver en anderzijds de Oude Rijn en ligt op 100 meter afstand van de winkels.

 

De ondernemers 
Wij zijn Jerry en Simone Hacketh, zorgondernemers van Herbergier Hazerswoude-Rijndijk. Samen met onze kinderen wonen wij in de Herbergier. Als zorgondernemers zijn wij verantwoordelijk voor het reilen en zeilen in de Herbergier en zijn wij nauw betrokken bij onze bewoners, hun familie en de medewerkers. Wij zijn te bereiken op: Jerry: 06-42171492 Simone: 06-14834976

Herbergier Hazerswoude-Rijndijk

Frederik van Eedenplein 4b
2394 EB Hazerswoude-Rijndijk
Nederland
Heeft u vragen of bent u benieuwd naar onze Herbergier? Neem gerust contact op:
06-42171492 / 06-14834976

Inclusie- en exclusiecriteria

Bij de beoordeling of een Herbergier een passende woonomgeving is voor een bewoner maken de zorgondernemers gebruik van inclusiecriteria en...

Kwaliteitsverslag 2020

Het Kwaliteitskader Verpleeghuiszorg vraagt van ons om jaarlijks verantwoording af te leggen via een kwaliteitsverslag.

Ons...

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich gehoord voelt, zeker in het geval van onenigheid. Als u ontevreden bent of het ergens niet mee eens bent, laat het ons dan zeker weten. Zo kunnen we kijken of we er samen uit komen.

Voelt u zich alsnog niet gehoord of komen we er onderling niet uit, dan beschikken wij over een klachtenregeling die voldoet aan de vereisten van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg. Heeft u een klacht? Dan kunt u contact opnemen met een onafhankelijke klachtenfunctionaris via herbergier@meld-het.nu.