‘Wij zijn blij met de korte lijnen’

Wonen

“Baeter as heej, kinse ut nurgus hebbe. Dat zijn de woorden van onze vader die sinds 2,5 jaar bij Herbergier Heythuysen verblijft. Wij, als zijn kinderen met partners, staan voor 200% achter deze woorden”, schrijven Marij en Drees, kinderen van Pauw Gielen in hun testimonial.
“Nog steeds worden wij blij verrast als wij zien hoe er gezorgd wordt. Dit geldt niet alleen voor de lichamelijke en uiterlijke verzorging. Een arm om de schouder, een lief gebaar, woorden van troost bij verdriet en zeker het in hun waarde laten van de gasten. Kortom, er is alle tijd om het voor iedereen zo aangenaam mogelijk te maken door alle teamleden.

Maaltijden met zorg bereid

Ook is er veel aandacht voor alle maaltijden, met zorg bereidt. De goede sfeer en aankleding van het huis waarbij de gasten indien mogelijk, betrokken worden bij het maken van allerlei creatieve ideeën, het vele lekkers bij de koffie, heel vaak zelf gemaakt. Het samen gymen, spellen of ander entertainment op maat.

Zeker in deze verdrietige en moeilijke tijd van corona, was en is van alles mogelijk... De foto's van het jaarlijkse 5 december feest, deden ons dat nogmaals beseffen. Wat een werk en aandacht had iedereen er weer aan besteedt om de presentjes zo mooi mogelijk te maken. Wij zijn heel blij dat wij konden kiezen voor deze kleinschalige opvang met korte communicatielijnen. Chapeau voor Wim, Carla en het hele team.”

Marij, Drees en hun partners
Kinderen van Pauw Gielen 

Delen: