Herbergier De Maashorst opent in zomer 2019

Cas en Judith zijn helemaal klaar voor het zorgavontuur
Uit de huizen
Jan de Gier

Volgend jaar zomer opent in het Noord-Brabantse Zeeland een nieuwe vestiging: Herbergier De Maashorst, vernoemd naar het aangrenzende natuurgebied. Zorgondernemers zijn Judith en Cas van der Sande uit Deventer. Gisteren hebben zij zich aan de omwonenden voorgesteld en vandaag plaatste het Brabants Dagblad een artikel over hun zorgavontuur.

[Lees hier het artikel uit het Brabants Dagblad]

Het is al enige tijd geleden dat het stel uit Deventer de franchiseovereenkomst tekende en inmiddels volgen de mijlpalen elkaar in hoog tempo op. Eerst al de start van de bouw, de eerste persaandacht en gisteren een drukbezochte buurtbijeenkomst in de Heische Tip te Zeeland. “Het was een geslaagde avond”, zo blikt het stel terug. "Er zaten zeker 60 mensen in de zaal. Een hele mooie opkomst!"

Foto: Cas en Judith tijdens de buurtbijeenkomst in de Heische Tip. Credit: Van Assendelft Fotografie

Foto: Tijdens de avond werden ook impressies van de nieuw te bouwen woonboerderij getoond

Herbergier De Maashorst wordt gevestigd in een nieuw te bouwen woonboerderij en biedt straks een thuis aan 16 mensen met geheugenproblemen. De fundering is inmiddels gelegd en Cas en Judith zijn volop met de voorbereidingen bezig. Zo ging onlangs ook hun website live: www.herbergier.nl/de-maashorst: dè plek om op de hoogte te blijven van de vorderingen!

Artikel in Brabants Dagblad

Vandaag publiceerde het Brabants Dagblad een uitgebreid interview met de zorgondernemers in spé. Lees hier een passage:

Augustus 2016, onder een boom in Frankrijk. Judith van der Sande vertelt: “Ik zei, Cas, ga even zitten, ik moet je wat vertellen. Er bestaat een formule die het mogelijk maakt voor een verpleegkundige samen met partner zorgondernemer te worden. Zo kunnen we invulling geven aan onze visie op zorg. Zelf aan de knoppen draaien van een eigen bedrijf.‘’

Cas van der Sande: “Dit kwam in ons leven op een mooi moment. De kinderen zijn het huis uit. We hebben nog tien tot vijftien werkzame jaren voor de boeg. Wat willen we doen? Dit is een goede kans iets te doen met maatschappelijke relevantie.”

Het gehele artikel lees je HIER

Succes Judith en Cas!

Foto: Cas & Judith op de plek waar Herbergier De Maashorst zal verrijzen

Een eigen Herbergier iets voor jou en je partner? Ontdek het tijdens onze infomiddag op 27 november in Herbergier Etten-Leur! Bekijk hier de huizen (Grathem, Tilburg & Zoetermeer) die zoeken naar overnamekandidaten.

 

Delen:

Mis niks van de kleurrijke verhalen van de Herbergier

Schrijf u in voor de nieuwsbrief HerbergierVertelt!