Contractverlenging Zoetermeer, Oostvoorne & Assendelft

Uit de huizen

Een mooi moment dat we met trots delen: De zorgondernemers van Herbergier Zoetermeer, Oostvoorne & Assendelft hebben op dinsdag 18 april tegelijk het franchisecontract met vijf jaar verlengd. Alle reden voor een toost op de samenwerking met deze zes ondernemers en hun prachtige locaties, die mensen met dementie een warm thuis bieden.

Zorgondernemers Wilma de Ru en Martien Groenevelt gingen in de eerste helft van 2013 van start met hun Herbergier in Zoetermeer. Aan het begin van datzelfde jaar verwelkomden Fred en Margret Ceelie de eerste gasten van Herbergier Assendelft. Peter en Margriet Brands openden de deuren van Herbergier Oostvoorne halverwege 2012 om mensen met dementie persoonlijke zorg en een warm thuis te bieden.

Foto vlnr: Wilma & Martien (Zoetermeer), Margriet & Peter (Oostvoorne) en Margret & Fred (Assendelft)

Stuk voor stuk locaties waar sinds dag 1 een warm thuis wordt geboden aan mensen met geheugenproblemen. En het is geweldig om te zien dat deze zes zorgondernemers zich ook de komende jaren weer met liefde voor hun gasten willen gaan inzetten. 

Proost allemaal!

Ps: Bekijk voor een impressie van de achterliggende periode vooral eens de foto's op de websites van deze 3 Herbergiers (via de links in bovenstaande tekst).

Delen: