Duofiets Herbergier Terborg ingezegend

Uit de huizen

(Foto gemaakt door Katja en Han Brom, zorgondernemers van Herbergier Terborg. Meneer De Ridder laat de Herbergier-duofiets inzegenen door de pastoor)

Een bijzonder bericht uit Terborg waar begin mei 'de Ode aan het Wiel' plaatsvond. Oftewel: de grote inzegening van alles op wielen. Klaas de Ridder, gast van Herbergier Terborg, was van de partij om de duofiets van de Herbergier in te laten wijden.

De 'Ode aan het wiel' werd zondag 7 mei voor de 3e keer georganiseerd door Terborg Centraal. Naast de inzegening met wijwater en een bemoedigend woord van de pastoor hoopt Terborg op deze dag de aanwezigen door middel van deze inzegening een extra moment te geven van overdenking voor het rijgedrag. Enkele honderden auto's, motoren, brommers (en verder alles met wielen) kwamen zondagmiddag naar Terborg voor de inzegening van hun voertuig om zo met een veilig gevoel aan het toerseizoen te beginnen.

Inwijding Herbergier Terborg

Namens Herbergier Terborg was gast Klaas de Ridder van de partij om de duofiets in te laten zegenen. En dat leverde bovenstaande foto op. We wensen iedereen van de Herbergier in Terborg nog vele veilige en plezierige kilometers toe!

Delen: