Een eigen Herbergier iets voor jou? Infomiddag 28 november!

Werken
Jan de Gier

Een eigen Herbergier iets voor jou en je (levens)partner? Werkzaam in de zorg voor mensen met geheugenproblemen en toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zien je we je heel graag op onze infomiddag op 28 november!

(Aanmelden kan door even een mailtje te sturen naar info@herbergier.nl o.v.v. 'bijwonen informatiemiddag 28 november')

Meermaals per jaar organiseren wij een informatiemiddag voor mensen met serieuze interesse in het zorgondernemerschap. Hét perfecte moment om te ontdekken of een Herbergier iets voor jou/jullie is!

De informatiebijeenkomst staat geheel in het teken van het leven in een Herbergier, en alles wat erbij komt kijken. Hoe ziet het traject eruit voordat u van start kunt? Waar moeten wij als (echt)paar aan voldoen om een Herbergier te kunnen runnen? Wat houdt het eigenlijk in, dat zorgondernemerschap? 

Tijdens de middag zullen we ook het één en ander vertellen over nieuw te ontwikkelen locaties waar we straks zorgondernemers voor nodig hebben, zoals in de regio's Utrecht, Alblasserwaard, Twente, Overijssel en een grote plaats in de Randstad. 

Presentaties

Tijdens een infomiddag zijn ook altijd ervaren zorgondernemers aanwezig om jullie vol trots te vertellen over het leven met hun bewoners/gasten. Daarnaast geeft de ontwikkelaar van de Herbergierformule De Drie Notenboomen een presentatie, en is er volop gelegenheid tot het stellen van vragen. Kortom: Een inspirerende middag die je zeker niet wilt missen.

Wat we verwachten

De infomiddagen zijn met nadruk bedoeld voor mensen met serieuze interesse in het zorgondernemerschap. Verwacht wordt dat mensen die zich aanmelden dit avontuur voor 100% willen aangaan met hun levenspartner. Belangrijk is ook dat één van de twee BIG-geregistreerd is en ruime ervaring heeft in het werken met de doelgroep.

Infodagen in 2017

Alvast voor in de agenda's:

  • 28 november 2017

 

 

Delen:

Mis niks van de kleurrijke verhalen van de Herbergier

Schrijf u in voor de nieuwsbrief HerbergierVertelt!