Een waardig en warm thuis in Herbergier Etten-Leur

Uit de huizen
Jan de Gier

Het loont de moeite af en toe eens een kijkje te nemen in de fotoalbums op onze website, of op de Facebookpagina's van onze Herbergiers. Want schrijven en vertellen over 'een warm en liefdevol thuis' is mooi, maar foto's zeggen nu eenmaal meer dan 1000 woorden. Bekijk hieronder een mooi kiekje van Herbergier Etten-Leur. 

Op de Facebookpagina van Herbergier Etten-Leur ontdekten we foto's die een leuk inkijkje geven in het leven van zorgondernemers Agnes en Saskia en hun bewoners. Beelden van bewoners die met elkaar het glas heffen, de mannen die op de bank naar het voetbal kijken, een foto met het eenvoudige onderschrift 'Aandacht'. We hebben een selectie van 4 hieronder op een rij gezet. 

Overigens; er is een groot aantal Herbergiers inmiddels actief op de sociale media. Je kunt ze vinden door in de Facebook-zoekbalk te zoeken op 'Herbergier'. De Herbergier heeft ook een algemene pagina die je hier kunt vinden.

Fotoalbums op website

Maar schroom ook zeker niet om een kijkje te nemen op onze pagina Vestigingen en door te klikken naar één of meerdere van onze Herbergiers. Een niet te missen schat aan mooie momenten!

'Proost!'

'De mannen kijken voetbal'

'Bingo!'

'Aandacht'

Delen:

Mis niks van de kleurrijke verhalen van de Herbergier

Schrijf u in voor de nieuwsbrief HerbergierVertelt!