Herbergier: Van zorgverlener tot zorgondernemer

De Herbergier: Werken vanuit je hart
Werken

De Herbergier groeit en is daarom continu op zoek naar ondernemende stellen die klaar zijn voor de uitdaging van het zorgondernemerschap. Niet alleen ter overname van bestaande locaties, maar ook nieuwe. Iets voor jullie? Aanmelden kan hier!

De Herbergier biedt niet alleen een warm thuis aan mensen met een geheugenprobleem maar geeft ook zorgprofessionals de kans om te weer te zorgen vanuit hun hart. Niet de agenda’s en protocollen zijn leidend, maar de bewoner. Het draait om aandacht en liefde in een huiselijke omgeving, waar gekeken wordt naar mogelijkheden en een ieder gerespecteerd wordt.

Nederland telt 43 locaties (waarvan 2 geopend zullen worden in 2019) waar steeds een ondernemerspaar aan het roer staat en in alle vrijheid de zorg levert naar eigen inzicht. Samen met een team van ongeveer 25 medewerkers staan ze 24/7 klaar voor hun bewoners.

Meer zelfstandigheid als zorgverlener

  • Ben jij net als alle Herbergier-ondernemers toe aan meer zelfstandigheid in de zorg?
  • Wil jij weer zorg kunnen verlenen zoals het bedoeld is en jouw medewerkers een omgeving bieden waar ze kunnen doen wat ze het liefste doen?
  • Geloof jij in de Herbergier-visie?
  • Klaar met de regeldruk en bureaucratie?
  • Is één van jullie BIG-geregistreerd?

Ontdek de vrijheid van het ondernemen zelf

De sfeer proeven en de kracht van de Herbergier-visie zelf ervaren? Laat je inspireren door de voordelen en mogelijkheden die het Herbergier-ondernemerschap biedt. Ontdek de ervaringen en praktische informatie en dien een terugbelverzoek in voor al je vragen. 

 

Delen: