Herbergier: Van zorgverlener tot zorgondernemer

De Herbergier: Werken vanuit je hart
Werken
Jan de Gier

De Herbergier groeit en is daarom continu op zoek naar ondernemende stellen die klaar zijn voor de uitdaging van het zorgondernemerschap. Niet alleen ter overname van bestaande locaties, maar ook nieuwe zoals in Scherpenzeel. Iets voor jullie? Aanmelden kan hier!

De Herbergier biedt niet alleen een warm thuis aan mensen met een geheugenprobleem maar geeft ook zorgprofessionals de kans om te weer te zorgen vanuit hun hart. Niet de agenda’s en protocollen zijn leidend, maar de bewoner. Het draait om aandacht en liefde in een huiselijke omgeving, waar gekeken wordt naar mogelijkheden en een ieder gerespecteerd wordt.

Nederland telt 43 locaties (waarvan 2 geopend zullen worden in 2019) waar steeds een ondernemerspaar aan het roer staat en in alle vrijheid de zorg levert naar eigen inzicht. Samen met een team van ongeveer 25 medewerkers staan ze 24/7 klaar voor hun bewoners.

Meer zelfstandigheid als zorgverlener

  • Ben jij net als alle Herbergier-ondernemers toe aan meer zelfstandigheid in de zorg?
  • Wil jij weer zorg kunnen verlenen zoals het bedoeld is en jouw medewerkers een omgeving bieden waar ze kunnen doen wat ze het liefste doen?
  • Geloof jij in de Herbergier-visie?
  • Klaar met de regeldruk en bureaucratie?
  • Is één van jullie BIG-geregistreerd?

Aanmelden: Gaan jullie de uitdaging aan?

Je kunt je direct aanmelden als kandidaat via het formulier op DEZE pagina van De Drie Notenboomen (DDN), ontwikkelaar van de Herbergier formule. Want uiteraard sta je er niet alleen voor en krijg je alle back-up van DDN die sinds 2003 zorgprofessionals begeleidt naar het zorgondernemerschap. Er is ondersteuning in de vorm van opleiding en je wordt ontzorgd zodat jullie alle aandacht kunnen richten op de bewoners.

Herbergier Scherpenzeel zoekt ondernemers

In Scherpenzeel wordt momenteel voormalig hotel De Witte Holevoet omgetoverd tot Herbergier, een warm thuis voor 16 mensen met geheugenproblemen. Verwacht wordt dat Herbergier Scherpzeel in het eerste half jaar 2020 de deuren opent. De zoektocht naar een ondernemend stel met een groot zorghart dat deze locatie gaat runnen is gestart! Iets voor jullie? Meld je aan als kandidaat of kom naar één van onze aanstaande infodagen

Infomiddagen in 2019

De sfeer proeven en de kracht van de Herbergier-visie zelf ervaren? Dan is er niets beter dan het bezoeken van een infomiddag. Klik op één van de onderstaande linkjes om je aan te melden:

Filmpje: 3 Herbergiers aan het woord

Bijzonder Gewoon: Thuis in de Herbergier

 

Delen:

Mis niks van de kleurrijke verhalen van de Herbergier

Schrijf u in voor de nieuwsbrief HerbergierVertelt!