Infomiddag 27 november in Herbergier Etten-Leur

Werken
Jan de Gier

Draait zorg voor jou ook om nabijheid en aandacht en is je partner ook klaar voor een nieuw avontuur? Ontdek dan of een eigen Herbergier iets is voor jullie! Wees welkom tijdens onze infomiddag in Herbergier Etten-Leur op 27 november. Aanmelden kan hier!

Een infomiddag in een Herbergier is de perfecte gelegenheid om te ontdekken of het zorgondernemerschap iets voor je is. Je krijgt tekst en uitleg over de Herbergier-formule door ontwikkelaar De Drie Notenboomen en uiteraard is een rondleiding onderdeel van het programma.

Aanmelden kan hier

Dus; heeft één van jullie ruime ervaring in de zorg voor mensen met geheugenproblemen? En is de ander ook 100% toe aan dit nieuwe avontuur? Dan horen we heel graag van je via het aanmeldformulier op DEZE pagina.

Ben je al helemaal zeker dat jij een Thomashuis-ondernemer wilt worden en de zorg op je eigen manier wilt invullen? Meld je dan bij ons aan als kandidaat-zorgondernemer en wie weet worden jij en je partner het nieuwe gezicht van Thomashuis Grathem, Zoetermeer of Tilburg. Bekijk het gehele aanbod op www.dedrienotenboomen.nl.

Delen:

Mis niks van de kleurrijke verhalen van de Herbergier

Schrijf u in voor de nieuwsbrief HerbergierVertelt!