Sleuteloverdracht Herbergier Harlingen + Omroep Fryslan

Uit de huizen

Altijd weer mooi om mee te maken; de officiële sleuteloverdracht van een Herbergier. Na maanden van hard werken is de verbouwing van school tot een warm thuis voor ouderen met dementie voltooid, en kan de inrichting van start. Binnenkort volgt het open en de opening in Herbergier Harlingen. Omroep Fryslan ging alvast op bezoek en maakte een mooie reportage.

Bij de oplevering van Herbergier Harlingen waren Jan Boelens en Tjeerd Zandhuis namens woningcorporatie de Bouwvereniging, Michael Rechterschot van B+O Architecten en Norbert Cretier en Toon Biezenaar namens formuleontwikkelaar De Drie Notenboomen aanwezig. Met elkaar hebben we gedronken op een prachtig eindresultaat waar we trots op mogen zijn! Bekijk hier een aantal foto's van de oplevering.

(foto: Zorgondernemers Tom & Ans Visser -2e & 3e van links- tijdens de oplevering van Herbergier Harlingen op dinsdag 30 mei 2017)

Bijzonder moment

Op hun Facebookpagina schrijven zorgondernemers Tom & Ans: 'Een bijzonder moment voor ons als zorgondernemers: de oplevering van het pand. Vanaf vandaag is Herbergier Harlingen officieel in onze handen. We gaan er samen met ons fantastische team iets moois van maken!'

Ondertussen maakte Omroep Fryslan een leuke reportage over de komst van de Herbergier. Bekijk het hier.

Van harte gefeliciteerd, Tom & Ans. En veel succes op weg naar de opening!

Ps: Benieuwd naar hoe het geworden is? Op zaterdag 10 juni organiseren Tom en Ans een Open Huis. Van harte welkom!

 

Delen: