Wisseling van de wacht in Herbergier Elst

Uit de huizen

Omringd door hun gasten, medewerkers, familie en vertegenwoordigers hebben zorgondernemers Ad Busser en José van de Geijn na vijf jaar afscheid genomen van de Herbergier in Elst. Per maandag 1 mei nemen Barbara Jansen en Rene Manse het stokje van hen over.

Het was een mooi samenzijn op zondag 30 april jongstleden in de Herbergier waar Ad en Jose 5 jaar geleden van start gingen. De afscheidsreceptie was er één om te onthouden. Het aantal verwachte bezoekers werd ruim overschreden, en er waren diverse families aanwezig van gasten die in de loop der jaren in Herbergier Elst hebben gewoond. Het zegt veel over de manier waarop Ad en José hun Herbergier hebben geleid; met liefde en passie, en een groot hart voor de medemens.

Ad en Jose bedankten de aanwezigen voor de mooie momenten, het vertrouwen en de samenwerking die zij met iedereen als geweldig hebben ervaren. En daarnaast waren er mooie woorden voor hun opvolgers Barbara en Rene die uiteraard ook van de partij waren. Ad en José dragen het stokje vol vertrouwen over.

Nieuwe ondernemers Herbergier Elst van start

Barbara en Rene beginnen maandag 1 mei officieel aan hun nieuwe leven als zorgondernemers van Herbergier Elst. Twee weken geleden was er een uitgebreide kennismaking met hen in de Herbergier, en enige tijd geleden hebben we ze op onze website voorgesteld. We wensen Barbara en Rene alle succes en heel veel plezier toe.

Proost op de toekomst, én de mooie jaren achter ons!

Delen: