De Herbergier aanwezig op Florence Nightingale Fair

Werken
Jan de Gier

We zijn er trots op dat de Herbergier present is tijdens de eerste editie van de Florence Nightingale Fair op 7 september in Veenendaal. We zijn in het bijzonder blij dat Martien Groenevelt, zorgondernemer van Herbergier Zoetermeer, een workshop zal verzorgen over waarden-gedreven zorg voor mensen met geheugenproblemen.

'Op vrijdag 7 september 2018 vindt de eerste editie van de Florence Nightingale Fair plaats in de Basiliek te Veenendaal', zo staat te lezen op de website. 'De Fair is een evenement voor en door zorgprofessionals. Tijdens de Fair draait alles om de zorgprofessional en komen alle aspecten van het werken in de zorg voorbij'. Waaronder dus een workshop van Martien Groenevelt, inmiddels alweer ruim 5 jaar -samen met zijn vrouw Wilma- zorgondernemer van Herbergier Zoetermeer.

De mens centraal in de Herbergier

In een uur tijd zal Martien zijn toehoorders vanuit zijn eigen ervaring meenemen in de wondere wereld van de zorg waar de mens centraal staat, niet het systeem. Of anders gezegd: waarden-gedreven zorg. Op een prikkelende manier zet hij mensen aan om na te denken over vaste stramienen in het dagelijks handelen in de zorg en over de kansen die er liggen bij het doorbreken ervan.

Hoe Martien en Wilma dat dagelijks in de praktijk brengen samen met hun medewerkers, zie je in onderstaand filmpje:

Herbergier Zoetermeer

Meer info over o.a. de vele sprekers en workshops is te vinden op de website van de Florence Nightingale Fair!

Graag tot de 7e in Veenendaal. 

Delen:

Mis niks van de kleurrijke verhalen van de Herbergier

Schrijf u in voor de nieuwsbrief HerbergierVertelt!