Herbergier Beneden-Leeuwen gaat jubileumjaar in

De ondernemers van Herbergier Beneden-Leeuwen
Uit de huizen

Voor Herbergier Beneden-Leeuwen wordt 2020 een jubileumjaar. Op 13 juni is het exact 5 jaar geleden dat ondernemers Martha en Bianca de eerste bewoners ontvingen. De feestelijkheden rond het lustrum begonnen eind november 2019 al toen het stel de franchiseovereenkomst met De Drie Notenboomen (Herbergier-ontwikkelaar) verlengde. “We gaan vol overtuiging verder.”

Voor de één is verlengen een formaliteit, voor de ander een hele belangrijke mijlpaal. Martha Neven en Bianca Middelburg behoren tot die laatste categorie. “Het wel of niet doorgaan met de Herbergier heeft ons bezighouden”, vertelt Bianca. “Het heeft tijd gekost om de beslissing met zoveel overtuiging te kunnen nemen zoals we nu gedaan hebben. Het is een intensieve, allesomvattende manier van leven waarin het vinden van de balans soms een uitdaging is.”

Herbergier omarmd

Dat ze de knoop nu doorgehakt hebben en vol goede moed doorgaan, heeft het stel veel rust gegeven en voelt inmiddels als vanzelfsprekend. En dat is ook terug te lezen op hun website: “Het gaat ons goed in het Leeuwse”, zo schrijven ze in dit bericht. “Het dorp heeft ons omarmd en daarmee ook de mensen die bij ons wonen. Het team is stevig, verankerd én in beweging.”

Martha en Bianca begonnen in 2015 met hun Herbergier, gevestigd in een oude herenboerderij in het Gelderse dorp. Martha met een achtergrond als drogist, Bianca met een jarenlange ervaring als verpleegkundige. Het moment van de verlenging was een moment van terugkijken op die beginjaren, maar vooral ook van het vooruitkijken. Samen met een groep medewerkers van franchisegever De Drie Notenboomen (DDN).

Inspireren

“Die dag was voor ons echt wel een ding”, vertellen ze. “We hebben er de tijd voor genomen en veel ervaringen en verhalen met DDN uitgewisseld. Het ging heel erg over de inhoud en ‘waar we het nou eigenlijk allemaal voor doen’. En juist daarin vind je elkaar. Het was heel mooi om elkaar - als franchisegever en franchisenemer - op die manier te kunnen inspireren.”

Martha en Bianca tijdens de verlenging van hun contract

Foto: De zorgondernemer van Herbergier Beneden-Leeuwen met op de achtergrond DDN-medewerkers

Martha en Bianca genieten van hun leven als Herbergier-ondernemers. "We staan er heel ontspannen in, hebben goed contact met een aantal (startende) collega-Herbergiers en kijken uit naar wat er nog gaat komen. Om te beginnen het jubileumjaar dat zeker niet ongemerkt voorbij zal gaan. Maar daarover later meer.”

[Net als Martha en Bianca klaar voor grote uitdaging samen met je partner? Ontdek het Herbergier-ondernemerschap op 13 februari tijdens de infomiddag in Herbergier Steenwijkerwold.] 

Delen: