Herbergier Olst en Oudenbosch verlengen contract

Vestigingen
Jan de Gier

Foto: Wijnand en Mariët (en pup Nanji) van Herbergier Olst en Wendy en Henk van Herbergier Oudenbosch

Een mooi moment op kantoor in Gouda op dinsdag 12 december jongstleden. De zorgondernemers van Herbergier Olst en Herbergier Oudenbosch verlengden hun contract en zullen zich dus ook de komende jaren met liefde gaan inzetten voor hun gasten. 

Naast dat het natuurlijk een goed excuus is om de champagne te ontkurken, zijn we uiteraard ook ontzettend trots op deze ondernemers die er ook de komende 5 jaar weer met plezier tegenaan willen gaan. Ieder op zijn of haar eigen manier, en ieder in zijn of haar eigen Herbergier. Mariët Schilderman en Wijnand ter Woord gingen in 2014 van start met hun Herbergier in Olst, ondernemers Henk en Wendy Dienske openden hun deuren in Oudenbosch in 2013.

Dinsdag 12 december was een dag met een extra bijzonder tintje omdat naast deze 2 Herbergiers ook de ondernemers van maarliefst 4 Thomashuizen hun contract verlengden. Een moment dat we uiteraard even vast hebben gelegd:

We maken hier dus graag ook van de gelegenheid gebruik om Johan & Marion Wagenaars te feliciteren. Zij gingen in 2008 van start met hun Thomashuis in Venhuizen. In datzelfde jaar gingen ook Gea Oeseburg & Johan Oppewal van start met Thomashuis Tynaarlo, en openden Evert & Diane van Beilen de deuren van hun Thomashuis in Ouderkerk a/d IJssel. Imre & Niels Korteland namen in 2013 het Thomashuis in Nieuwerbrug over en tekenden dinsdag bij voor een tweede termijn.

Proost allen!

Meer foto's bekijken van het ondertekenen kan HIER.

Delen:

Mis niks van de kleurrijke verhalen van de Herbergier

Schrijf u in voor de nieuwsbrief HerbergierVertelt!