Hoogste punt van de bouw bereikt voor Herbergier Oss

Hoogste punt bouw HB Oss
Vestigingen

De bouw van de nieuwe Herbergier in Oss bereikte onlangs een mooie mijlpaal: het hoogste punt is een feit! De ontwikkeling van de kleinschalige woonvoorziening voor zestien ouderen met geheugenproblemen verloopt gestaag. Het dak is inmiddels dicht gebrand en binnenkort worden de dakpannen gemonteerd. 

In het Brabantse Oss wordt aan de rand van het centrum een spiksplinternieuwe Herbergier gebouwd. In de Kromstraat opent eind 2024 een warm thuis voor zestien ouderen met dementie die 24-uurs zorg nodig hebben. Samen met twee zorgondernemers wonen zij op de plek waar voorheen Bakkerij Strik stond. De nieuwe Herbergier ligt op loopafstand van treinstation Oss-West, in een levendige buurt.

Kleinschalige woonvoorziening voor ouderen met dementie

De afgelopen zeventien jaar ontwikkelde franchiseorganisatie De Drie Notenboomen al tweeënvijftig Herbergierlocaties. Wat de zorgformule uniek maakt, is dat elke kleinschalige woonvoorziening wordt beheerd door twee gedreven zorgondernemers die zelf ook - vaak met hun gezin - bij de Herbergier wonen. De bewoners en zorgondernemers leven er op een zo gewoon mogelijke manier samen. Ondersteund door een eigen team van medewerkers en vrijwilligers wordt persoonlijke zorg en warme aandacht geboden die de bewoners zo hard nodig hebben.

Verken de charme van Oss 

Oss, gelegen in de provincie Noord-Brabant, is een bruisende stad met een breed scala aan activiteiten en bezienswaardigheden. De omgeving biedt een mix van cultuur, natuur en ontspanning, waardoor het een geweldige plek is om te wonen en te verkennen. Je kunt er genieten van kunst en geschiedenis in Museum Jan Cunen, of de uitgestrekte natuur ontdekken in natuurgebied De Maashorst. Voor een avondje uit biedt Theater De Lievekamp een gevarieerd programma aan voorstellingen, en de Geffense Plas is de ideale locatie voor ontspanning aan het water. De indrukwekkende Sint Willibrorduskerk is een absolute must-see voor architectuurliefhebbers.

Herbergier Oss

Gezocht: zorgondernemers voor Herbergier Oss

Voor deze nieuwe locatie is De Drie Notenboomen op zoek naar twee zorgondernemers; levenspartners die samen willen ondernemen en waarvan één van hen BIG-geregistreerd verpleegkundige met ruime ervaring in de zorg is. Een nieuwe Herbergier wordt vanaf de grond opgebouwd. Als zorgondernemer krijg je daarmee volop de ruimte om veel zaken zelf op te pakken. Je denkt mee over de inrichting, stelt zelf een gepassioneerd team van medewerkers samen en je werft bewoners die in jullie Herbergier komen wonen. 

Onderdeel van een zorgfranchise

Naast de vrijheid van het ondernemerschap kan je als zorgondernemer altijd vertrouwen op de ondersteuning van de franchiseorganisatie. Terwijl jullie ondernemen en zorg bieden aan je bewoners, bieden de experts van De Drie Notenboomen kennis, ervaring, tools en begeleiding. Zo doet iedereen waar hij of zij goed in is. Daarnaast wisselen de Herbergier-zorgondernemers via het lerend netwerk onderling kennis uit.

Interesse in zorgondernemerschap? Meld je aan voor de informatiebijeenkomst

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Meld je dan aan voor een informatiebijeenkomst over het Herbergier-ondernemerschap, of stuur direct een mail naar werving@dedrienotenboomen.nl voor meer informatie.

Delen: