In 2024 een warm thuis in nieuwe Herbergier in Oss

Vestigingen

In het Brabantse Oss wordt aan de rand van het centrum een spiksplinternieuwe Herbergier gebouwd. In de Kromstraat opent in 2024 een warm thuis voor zestien ouderen met dementie. Samen met twee zorgondernemers wonen zij dan op de plek waar nu nog Bakkerij Strik staat. De nieuwe Herbergier ligt straks op loopafstand van treinstation Oss-West, in een levendige buurt.

Kleinschalige woonvoorziening voor ouderen met dementie

De afgelopen vijftien jaar ontwikkelde franchiseorganisatie De Drie Notenboomen al vijfenveertig Herbergierlocaties. Een Herbergier is een kleinschalige woonvorm waar zestien ouderen met dementie wonen, samen met twee zorgondernemers. De bewoners en zorgondernemers wonen er op een zo gewoon mogelijke manier samen – zoals je ook in een groot gezin ziet. Samen met een eigen team aan medewerkers en vrijwilligers wordt dankzij deze unieke zorgformule, persoonlijke zorg en warme aandacht geboden die de bewoners zo hard nodig hebben.

Gezocht: zorgondernemers voor Herbergier Oss

Voor deze nieuwe locatie is De Drie Notenboomen op zoek naar twee zorgondernemers; levenspartners die samen willen ondernemen en waarvan één van hen BIG-geregistreerd verpleegkundige met ruime ervaring in de zorg is. Een nieuwe Herbergier wordt vanaf de grond opgebouwd. Als zorgondernemer krijg je daarmee volop de ruimte om veel zaken zelf op te pakken. Je denkt mee over het inrichten van de Herbergier (van vloer tot keuken), stelt zelf een gepassioneerd team van medewerkers samen en je werft bewoners die in jullie Herbergier komen wonen.

Onderdeel van een zorgfranchise

Naast de vrijheid van het ondernemerschap kan je als zorgondernemer altijd vertrouwen op de ondersteuning van de franchiseorganisatie. Terwijl jullie ondernemen en zorg bieden aan je bewoners, bieden de experts van De Drie Notenboomen kennis, ervaring, tools en begeleiding. Zo doet iedereen waar hij of zij goed in is. Daarnaast wisselen de Herbergier-zorgondernemers via het lerend netwerk onderling kennis uit.

Interesse in zorgondernemerschap? Meld je aan voor de informatiebijeenkomst

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Meld je dan aan voor onze informatiebijeenkomst over het Herbergier-ondernemerschap, en laat je inspireren door de wereld van franchise in de zorg!

Delen: