Testimonials Herbergier De Ehze

Uit de huizen
Jan de Gier

Zoals bij meerdere Herbergiers zijn op de website de meest prachtige testimonials te lezen van mensen die een ervaring hebben met de Herbergier. Heel bijzonder om het soms ontroerende verhaal van een familielid te lezen na of tijdens een verlijf in de Herbergier. Vandaag een inkijkje in het gastenboek van Herbergier De Ehze.

Een greep uit de vele mooie berichten:

"Op de dag van de verhuizing zag ik mijn ouders opleven, dankzij de kundige en liefdevolle zorg en aandacht waarmee zij werden omringd. In de laatste fase van hun leven, waarin verwarring en ziekte niet zelden leidde tot somberheid, hebben zij weer kunnen genieten. Van de mooie natuur, van het geweldige terras, van de zekerheid dat er altijd iemand in de buurt was voor hulp en een gezellig praatje. En ze waren weer samen."

En:

"De gesprekken met Henk waren een ijkpunt. Zo nuchter en reëel als hij over mensen in deze levensfase denkt en spreekt, daarmee hielp hij meer dan hij zelf weet. Ook in de tijd dat ze achteruit ging en zich steeds meer terugtrok in zichzelf heeft ze rust gekend. De fenomenale zorg in haar laatste weken is voor ons een dierbare herinnering geworden. Duizendmaal dank voor alle liefdevolle zorg."

Klik HIER om naar de website te gaan van Herbergier De Ehze van zorgondernemers Henk Boelen en Martin Lijtsman. 

Om direct naar de Testimonials te gaan, klik HIER. 

Volg Herbergier De Ehze op Facebook!  

Delen:

Mis niks van de kleurrijke verhalen van de Herbergier

Schrijf u in voor de nieuwsbrief HerbergierVertelt!