Toekomstige Herbergier ondernemers gezocht

Uit de huizen
Jan de Gier

Zorg verlenen in alle vrijheid en naar eigen inzicht. Dat kan als zorgondernemer bij de Herbergier waar je samen met je partner een warm thuis biedt aan 16 mensen met geheugenproblemen. Wij zoeken doorlopend naar nieuwe koppels die klaar zijn voor deze uitdaging. Bijvoorbeeld in Herbergier Oudenbosch waar naar opvolgers wordt gezocht. Iets voor jou? Kom naar de infomiddag in Herbergier Tilburg op 20 februari!

De Herbergier in Oudenbosch is één van de 41 Herbergiers in Nederland en wordt gerund door Wendy & Henk Dienske. Na een mooie periode zoeken zij opvolgers (net als Herbergier Tilburg & Zoetermeer) die het stokje van hen willen overnemen. 

Herbergier Oudenbosch is gevestigd in het voormalig broederhuis St Joseph en telt 16 kamers verdeeld over 3 verdiepingen. Door middel van een luchtbrug zit het pand verbonden aan kapel Saint Louis. Naast Herbergier Oudenbosch ligt het prachtige Arboretum. Centraal gelegen bij de dorpskern met de winkels en natuurlijk de Basiliek.

Foto: De Herbergier in Oudenbosch zoekt opvolgers

Over de visie op zorg vertellen Henk en Wendy op hun site het volgende: “Wij zijn van mening dat onze gasten vrij moeten zijn hun leven zo in te richten als zij dit willen. Of dit nu is lekker van de zon genieten in de serre of een avondje naar het theater; in principe is alles mogelijk. Volop aandacht en huiselijkheid gegeven door onze medewerkers en onszelf als zorgondernemers."

Aanmelden als toekomstige Herbergier

Herken jij je hierin? Meld je dan aan voor de infomiddag in de minstens even prachtige Herbergier Tilburg op 20 februari a.s.! Aanmelden kan via het formulier op DEZE pagina.

Direct aanmelden als zorgondernemer kan natuurlijk ook. Het formulier vind je HIER.

Delen:

Mis niks van de kleurrijke verhalen van de Herbergier

Schrijf u in voor de nieuwsbrief HerbergierVertelt!