Vlogs: Bewonersspreuken en miniconcert vanaf hoogwerker

Corona
Laura van Elst

De bewoners van Herbergier Ermelo genoten vorige week van een miniconcert. En dat verliep anders dan normaal. Aangezien de bewoners de Herbergier niet verlaten en de zangeres de Herbergier niet kon betreden, werden de bewoners vanaf de hoogwerker toegezongen. 

 “Het is een onvergetelijke dag geworden voor alle bewoners.” Enthousiast zongen en klapten zij mee. Op afstand, maar toch intiem dankzij de oplossing die de hoogwerker bood.

Video Herbergier Ermelo: Miniconcert vanaf de hoogwerker

Bewonersspreuken uit Herbergier Terborg

Bewoners van Herbergier Terborg bedachten spreuken die door de medewerkers op papier zijn gezet. "Ontroerend hoe positief onze bewoners blijven", reageren zorgondernemers Katja en Han Brom. Hieronder een indruk van het resultaat.

Vlog: Bewonersspreuken uit Herbergier Terborg

Draaiorgelconcert voor jarige zorgondernemer

In Herbergier Schoonhoven vond een feestje met draaiorgelmuziek plaats om deze lastige tijd iets te verlichten. In het zonnetje werd er meegedanst met de vrolijke muziek. Omdat zorgondernemer Jan-Rob een jaartje ouder werd, was alles feestelijk aangekleed. Hoewel familieleden niet op bezoek kunnen komen, stonden ze wel buiten de hekken om op veilige afstand even contact te maken en mee te genieten van het draaiorgelfeestje.

Feest bij De Herbergier

Video: Het Kontakt

Delen:

Mis niks van de kleurrijke verhalen van de Herbergier

Schrijf u in voor de nieuwsbrief HerbergierVertelt!