Waar kun je een informatiebijeenkomst bijwonen?

Uit de huizen

Maandelijks organiseert franchiseorganisatie De Drie Notenboomen een informatiebijeenkomst voor mensen met interesse in het zorgondernemerschap. De data en locaties van de volgende drie bijeenkomsten zijn bekend.

Agenda informatiebijeenkomsten

  • 17 mei in Ermelo
  • 24 juni in Lage Vuursche
  • 16 september in Schoonhoven

Naast de vrijheid van het ondernemerschap, kunnen Herbergier-ondernemers altijd vertrouwen op de ondersteuning van De Drie Notenboomen. Terwijl elke zorgondernemer onderneemt, leert en zorgt, biedt De Drie Notenboomen de kennis, ervaring, tools en begeleiding. Zo doet iedereen waar hij of zij goed in is. Meer hierover wordt tijdens de bijeenkomst besproken. Daarnaast is er ook een ondernemerspaar aanwezig om al je vragen te beantwoorden.

foto Marjan en Albert

Marjan en Albert van Herbergier Ermelo.

Nederland telt 45 Herbergiers en dat aantal blijft groeien. Daarom zijn wij op zoek naar stellen die hun zorgdroom willen najagen en een nieuwe Herbergier willen opstarten of overnemen. Lees hier alles over het zorgondernemerschap en bekijk hier alle beschikbare vestigingen

Kortom bezoek een informatiebijeenkomst en ontdek of het runnen van een Herbergier iets is voor jullie! Schrijf je hier in.

Delen: