Werken bij de Herbergier: een leuke baan is het halve werk

Werken
Laura van Elst

Ben jij het zat om van hot naar her te rennen en te verdrinken in de regeldruk? Dan zoeken we jou! Diverse Herbergiers zijn namelijk op zoek naar zorgtoppers. Angelique ging je voor. Zij verruilde de thuiszorg voor een baan als verzorgende IG in de Herbergier. ‘‘Nu kan ik vanuit mijn hart werken en staat de bewoner voorop.’’ Ontdek de vacatures!

Waarom werken in een Herbergier? Simpelweg omdat je in een Herbergier kan werken met plezier. ‘‘De kracht zit ‘m in het feit dat deze plek dubbel zoveel personeel telt dan in de reguliere zorg, wat de werkdruk verlaagt. En er heerst hier weinig bureaucratie’’, vertellen zorgondernemers Wim en Carla van Herbergier Heythuysen. En dat vertaalt zich naar blije medewerkers, aldus een onderzoek onder medewerkers van 34 Herbergiers. Zij drukten hun werktevredenheid uit in een gemiddeld rapportcijfer van 8,4.

Wil jij ook in zo’n vertrouwde werkomgeving aan de slag? Kijk dan naar deze mooie jobs!

Verzorgende IG/ verpleegkundige

Als je op zoek bent naar een warme en uitdagende werkplek, ben je bij Herbergier Etten-Leur in je nopjes. Daar worden medewerkers onderdeel van het grote huishouden. ‘‘Aandacht dus voor de normale dingen van de dag’’, vertellen zorgondernemers Saskia en Agnes.

Zij zijn op zoek naar een gediplomeerd verzorgende IG of verpleegkundige voor 16 uur per week. Je komt in een hecht team terecht. ‘‘Door de diverse persoonlijkheden, achtergronden en kwaliteiten vullen we elkaar super aan’’, vertelt Saskia. ‘‘Alle medewerkers zijn gepassioneerd en dragen de bewoners en warm hart toe.’’ Ben jij flexibel, neem je initiatief en ben je creatief? Solliciteer dan voor vrijdag 8 maart via deze link.

Zorgmedewerkers

Meer in het westen ligt Herbergier Zoetermeer. Daar zijn zorgondernemers Martien en Wilma op zoek naar een fijne collega voor 24 tot 32 uur per week. Belangrijk is dat je de visie van de Herbergier onderschrijft en ook volgens de visie zorg wil verlenen. ‘‘In het bijzonder zijn wij op zoek naar een activiteitenbegeleider, die ook ADL-zorg wil verlenen.’’

Daarnaast komt er per september 2019 een BBL-plaats beschikbaar voor niveau 3 of 4. Benieuwd? Neem dan een kijkje op de website van Herbergier Zoetermeer. Solliciteren kan via deze link.

Oproepkrachten, vrijwilligers, stagiaires

In het Limburgse Blerick zijn zorgondernemers Hetty en Louis op zoek naar oproepkrachten. ‘‘Wij zoeken helpenden en een verzorgende IG die een voorliefde hebben om te werken met mensen met dementie.’’ In Herbergier Blerick is het belangrijk dat de bewoners kunnen blijven doen wat zij gewend zijn. ‘‘Wij zoeken mensen die op een creatieve manier onze bewoners de gevraagde zorg kunnen bieden, flexibel zijn en daarbij denken in mogelijkheden, niet in onmogelijkheden.’’

Daarnaast willen Hetty en Louis hun team graag uitbreiden met vrijwilligers die het leuk vinden om iets te ondernemen met de bewoners. Denk aan wandelen, winkelen, kaarten, koken of gewoon lekker in de tuin bezig te zijn.

Voor stagiaires is er ook de mogelijkheid om een inspirerende en leerzame stage bij de Herbergier te volgen. Herbergier Blerick is een erkend leerbedrijf. Er is een stageplek voor studenten in die een zorg gerelateerde opleiding of sociaal pedagogisch werk volgen.

Benieuwd? Check dan de website van Herbergier Blerick.   

Vakantiekrachten en medewerkers voor invalpool

Voor de zomerperiode 2019 zoekt Herbergier Dronrijp medewerkers (helpende/Verzorgende IG) voor alle diensten. Ben jij de komende zomer beschikbaar, geef dan op wanneer je beschikbaar bent en stuur een e-mail met je motitvatie en je curriculum vitae naar dronrijp@herbergier.nl

Daarnaast zoeken Ed en Sofie een nieuwe collega, met een afgeronde opleiding tot verzorgende IG, voor de invalpool (alle diensten, waaronder nachtdiensten). Het betreft een 0 uren contract voor bepaalde tijd.

Meer info: www.herbergier.nl/dronrijp

Delen:

Mis niks van de kleurrijke verhalen van de Herbergier

Schrijf u in voor de nieuwsbrief HerbergierVertelt!