•  
  •  
  •  

Herbergier Tilburg is gevestigd in een bijzonder historisch gebouw van 1911 met mooie ruimtelijke kenmerken. Het ligt gunstig ten opzichte van het centrum van Tilburg, vlakbij het station. Ook zijn we zo de stad uit en zitten we in het prachtige gebied van de Oude Warande, het Wandelbos en wat verder weg De Loonse Duinen of Gorp & Roovert. Een aantal winkelvoorzieningen als Albert Heyn en Etos zijn op loopafstand te vinden. Op 10 minuten lopen zitten we in een mooi stukje Tilburgs centrum met veel kleine winkeltjes en horeca. We zijn trots op onze prachtige (stads)tuin met terras grenzend aan een wijkcentrum en kinderdagverblijf. Onze kippenren maakt het plaatje volledig.  Het sociale leven van onze bewoners speelt zich af in de gezamenlijke woonkamer.

Eigen kamer

Iedere gast heeft een eigen appartement, een zelfstandige unit. Het oppervlak varieert van ca. 30 tot ca. 60 m2. Het appartement is voorzien van een eigen badkamer met douche, toilet en wastafel. De kamers worden naar eigen smaak ingericht. Eigen spullen  krijgen een plaats waardoor een gevoel van `thuis` en veiligheid wordt bewerkstelligd. De eigen kamer biedt ruimschoots de mogelijkheid om familie en vrienden te ontvangen en eventueel te laten logeren.

Wij denken dat 16 bewoners een goede omvang voor een kleinschalige groepswoning kan zijn. Wil je samen met anderen? Dan kan dat. Wil je nu liever even alleen zijn, dan kan dat ook.

Tilburg Herbergier zw 1

 

De ondernemers 
Wij zijn Patrick en Marie-Hélène de Kort. We hebben ruime ervaring in de zorg voor mensen met geheugenproblemen. Marie-Hélène was na de afronding van haar opleiding tot activiteitenbegeleidster 4 jaar werkzaam bij Herbergier Arnhem. Patrick is als verpleegkundige begonnen in de (ouderen) psychiatrie en werkt inmiddels 25 jaar als docent Verpleegkunde bij Avans Hogeschool. Als zorgondernemers wonen we in de Herbergier en hebben daar een eigen woongedeelte. Op deze manier zijn we goed op de hoogte van wat er speelt en kunnen we snel op zaken inspelen. Naast dat wij praktisch altijd aanwezig zijn in de Herbergier werken we samen met een team van betrokken medewerkers die samen met ons, onze gasten in de Herbergier een echt thuis willen geven. We delen de visie waarin persoonlijke betrokkenheid, aandacht en servicegerichtheid voor onze gasten, de centrale waarden zijn.

Herbergier Tilburg

Elzenstraat 64
5038 HD Tilburg
Nederland
Wij hebben momenteel geen plaats beschikbaar. Toch benieuwd? Neem gerust contact op:
0625022212 & 013-5458254
tilburg@herbergier.nl

Gastenboek

Gastenboek

 

Wil in Tilburg

Ons moeder woonde in oktober 2016 nog zelfstandig in Valkenswaard met...

jaarverslag 2018

Het Kwaliteitskader Verpleeghuiszorg vraagt van ons om jaarlijks verantwoording af te leggen via een Kwaliteitsverslag. Onze eerste downloadt u...

medewerkersoverzicht

...

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich gehoord voelt, zeker in het geval van onenigheid. Als u ontevreden bent of het ergens niet mee eens bent, laat het ons dan zeker weten. Zo kunnen we kijken of we er samen uit komen.

Voelt u zich alsnog niet gehoord of komen we er onderling niet uit, dan beschikken wij over een klachtenregeling die voldoet aan de vereisten van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg. Heeft u een klacht? Dan kunt u contact opnemen met een onafhankelijke klachtenfunctionaris via herbergier@meld-het.nu.