•  
  •  
  •  
  •  

Herbergier Tilburg

Herbergier Tilburg is gevestigd in een bijzonder historisch gebouw van 1911 met mooie ruimtelijke kenmerken. Het ligt gunstig ten opzichte van het centrum van Tilburg, vlakbij het station. Ook zijn we zo de stad uit en zitten we in het prachtige gebied van de Oude Warande, het Wandelbos en wat verder weg De Loonse Duinen of Gorp & Roovert. Een aantal winkelvoorzieningen als Albert Heyn en Etos zijn op loopafstand te vinden. Op 10 minuten lopen zitten we in een mooi stukje Tilburgs centrum met veel kleine winkeltjes en horeca. We zijn trots op onze prachtige (stads)tuin met terras grenzend aan een wijkcentrum en kinderdagverblijf. Onze kippenren maakt het plaatje volledig.  Het sociale leven van onze bewoners speelt zich af in de gezamenlijke woonkamer.

Eigen kamer

Iedere bewoner heeft een eigen appartement, een zelfstandige unit. Het oppervlak varieert van ca. 30 tot ca. 60 m2. Het appartement is voorzien van een eigen badkamer met douche, toilet en wastafel. De kamers worden naar eigen smaak ingericht. Eigen spullen  krijgen een plaats waardoor een gevoel van `thuis` en veiligheid wordt bewerkstelligd. De eigen kamer biedt ruimschoots de mogelijkheid om familie en vrienden te ontvangen en eventueel te laten logeren.

Wij denken dat 17 bewoners een goede omvang voor een kleinschalige groepswoning kan zijn. Wil je samen met anderen? Dan kan dat. Wil je nu liever even alleen zijn, dan kan dat ook.

Brochure Herbergier Tilburg

Klik hieronder:  Brochure Herbergier Tilburg.pdf 

Raymond en Ineke Snoeren
De ondernemers

Wij zijn Raymond en Ineke Snoeren en wonen als zorgondernemers boven de Herbergier. Vanaf het eerste moment waren we verliefd op het concept. De visie, manier van leven en zorgen. Herbergier Tilburg is voor zowel de bewoners als ons een warm nest.

(Foto: samen hun dochters Anniko en Maron)

Herbergier Tilburg

Elzenstraat 64
5038 HD Tilburg
Noord-Brabant
Nederland

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar onze Herbergier? Neem gerust contact op:

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich gehoord voelt, zeker in het geval van onenigheid. Als u ontevreden bent of het ergens niet mee eens bent, laat het ons dan zeker weten. Zo kunnen we kijken of we er samen uit komen.

Voelt u zich alsnog niet gehoord of komen we er onderling niet uit, dan beschikken wij over een klachtenregeling die voldoet aan de vereisten van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg. Heeft u een klacht? Dan kunt u contact opnemen met een onafhankelijke klachtenfunctionaris via herbergier@meld-het.nu.