Herbergier Emmen & Gouderak verlengen contract

Uit de huizen
Jan de Gier

Nieuws dat we graag even delen: de verlenging van het franchisecontract door de zorgondernemers van Herbergier Emmen en Gouderak. Als Herbergierformule zijn we enorm blij met ondernemers die ook de komende jaren weer met passie aan de slag gaan voor hun bewoners. Gefeliciteerd Alrik & Rianne en Hanneke & Gert!

Gert en Hanneke gingen in 2013 van start. Om precies te zijn ontvingen zij hun eerste gasten in juni van dat jaar. In de achterliggende jaren is Herbergier Gouderak een gezellig thuis geworden waar geleefd wordt met oog voor ieders mogelijkheden, zo is te lezen op hun website. Voor een impressie van hun Herbergier klik je HIER. [Ook interessant voor wie op zoek is naar vacatures!]

Na een mooie eerste termijn was het vorige week tijd om het contract voor een tweede termijn te tekenen. Hieronder de foto's.

Foto: Gert en Hanneke tekenen het contract. Onderstaand Herbergier Gouderak

‘Herbergier Emmen: Geen moment getwijfeld’

Alrik en Rianne Aalbers reisden af naar het kantoor van Herbergierontwikkelaar De Drie Notenboomen in Gouda om hun handtekening te zetten en te toosten op de komende 5 jaar. Het was voor hen een moment waar geen twijfel bij kwam kijken. “We doen het nog altijd met heel veel plezier”, vertellen ze. “Het is iets wat ons past en ons heel goed af gaat. Het is mooi om voor onze medewerkers een plek te creëren waar ze zich volledig op de bewoners kunnen richten. Dat is waar het voor ons om gaat.”

Neem zeker eens een kijkje op de website van Herbergier Emmen voor een impressie. Ook de ondertekening door Rianne en Alrik is uiteraard vastgelegd en dat leverde dit plaatje op!

Foto: Rianne en Alrik na de contractverlenging. Onderstaand Herbergier Emmen

Delen:

Mis niks van de kleurrijke verhalen van de Herbergier

Schrijf u in voor de nieuwsbrief HerbergierVertelt!