Ondernemers Herbergier Heerde zoeken opvolgers

Herbergier Heerde zoekt opvolgers
Uit de huizen
Jan de Gier

Sinds 2011 zijn Gerrit en Riny de toegewijde zorgondernemers van Herbergier Heerde. Na een mooie periode zijn zij op zoek naar een gepassioneerd stel dat het stokje van hen wil overnemen. 

Herbergier Heerde is gevestigd in een monumentale villa uit 1900 en is gelegen aan de rand van de bebouwde kom. Gerrit en Riny zijn de trotse franchisenemers en bieden er een liefdevol en actief thuis aan 16 mensen met geheugenproblemen. 

Herbergier Heerde biedt een liefdevol thuis aan 16 gasten

 

"We zijn veel aanwezig en eten mee met onze gasten en medewerkers zodat wij altijd aanspreekbaar zijn en op de hoogte van ieders wel en wee”, vertellen ze. “Iedere dag worden er activiteiten georganiseerd waarbij rekening wordt gehouden met de interesse van de gasten.”

Meer info over deze Herbergier

Op onze website tonen Gerrit en Riny hun Herbergier aan mensen die interesse hebben in overname. Meer info over de manier van leven in Herbergier Heerde, foto’s en overige info over het pand vind je HIER.

Jij de nieuwe zorgondernemer van Herbergier Heerde

Ontdek of het iets voor je is op de pagina ‘Zorgondernemer worden’. Hierop vind je alle info die je nodig hebt, veelgestelde vragen en ervaringsverhalen. Verder ook links naar aanmeldformulieren voor onze aanstaande informatiebijeenkomsten:

Direct aanmelden als kandidaat-ondernemer kan natuurlijk ook. Het formulier vind je onderaan de pagina 'Zorgondernemer worden'

Delen:

Mis niks van de kleurrijke verhalen van de Herbergier

Schrijf u in voor de nieuwsbrief HerbergierVertelt!