Ondernemers Herbergier Steenwijkerwold zoeken opvolgers

Herbergier Steenwijkerwold zoekt opvolgers
Uit de huizen
Jan de Gier

Wouter en Karin van Herbergier Steenwijkerwold gaan het stokje overdragen. Hun zoektocht naar opvolgers is gestart. Ontdek hier meer over deze mooie Herbergier in de kop van Overijssel. Interesse in overname? Dan is de infomiddag in Emmen op 14 november een perfect moment om te ontdekken of het Herbergier-ondernemerschap iets voor je is!

[Even contact opnemen met De Drie Notenboomen kan natuurlijk ook via info@herbergier.nl of 0182-550433]

De deuren van Herbergier Steenwijkerwold openden in 2010. Wouter en Karin omschrijven hun Herbergier als een groot huishouden waar met elkaar de dag wordt doorgebracht. “Een leuke club die naar elkaar omkijkt”, vertellen ze. Een plek ook waar opleiding en ontwikkeling van het team hoog in het vaandel staat.

Brede specialisatie

Het sluit aan bij de wens van Herbergier Steenwijkerwold om een brede specialisatie te hebben: ook voor mensen die meer zorg nodig hebben is het een thuis. “Ook wanneer de zorg intensiever wordt (bijvoorbeeld in de palliatieve fase) willen we er zijn voor onze gasten.”

Herbergier Steenwijkerwold is gevestigd in een oud schoolgebouw. Diverse karaktertrekken zijn er nog in terug te vinden. Het is gelegen middenin de samenleving en de interactie met de direct omgeving is zeer goed. “We hebben heel goed contact hier, we zijn echt onderdeel van het dorp”, vertellen Wouter en Karin. “Mensen bellen ons gewoon even als ze een bewoner ergens zien lopen. Iedereen kent ons.”

Meer weten over deze Herbergier?

Kijk dan eens op de pagina ‘Beschikbare vestigingen’ waar ook de locaties Zoetermeer en Heerde zijn te vinden. Meer info over het Herbergier-ondernemerschap vind je alvast op de pagina Zorgondernemer worden!

Aanmelden infomiddag in Emmen

We hebben dit jaar nog één infomiddag op de planning staan. Deze vindt plaats in Emmen in de Herbergier van Rianne en Alrik Aalbers. Het is hét perfecte moment om de sfeer te proeven in een Herbergier en te ontdekken of het zorgondernemerschap (in bijv. Steenwijkerwold) iets voor je is.

Aanmelden kan HIER.

Meer foto's van Herbergier Steenwijkerwold vind je op de website www.herbergier.nl/steenwijkerwold

Delen:

Mis niks van de kleurrijke verhalen van de Herbergier

Schrijf u in voor de nieuwsbrief HerbergierVertelt!