Zorgvacatures: Deze Herbergiers zoeken medewerkers

Zorgvacatures alert: Deze Herbergier zoeken medewerkers
Werken
Jan de Gier

In een Herbergier draait het niet om rennen, vliegen en administratie, maar om persoonlijke aandacht, goede zorg en welzijn. ‘‘Ik kom vaak met een big smile binnen’’, vertelt Henriette over werken in Herbergier Emmen. Zoek jij ook zo’n gevarieerde en voldoening schenkende baan in de zorg waarbij je met plezier naar je werk gaat? Neem dan een kijkje bij onderstaande zorgvacatures van Herbergier Reeuwijk, Terborg en Bartlehiem.

Herbergier Reeuwijk

Wil jij iedere dag het verschil kunnen maken in een gevarieerde en uitdagende baan? Geen administratieve taken verrichten maar tijd hebben voor de bewoners? Werken in een gezellig team, waarbij er korte lijnen zijn met de zorgondernemers? Ontdek dan deze andere manier van werken in Herbergier Reeuwijk. De Herbergier is in een voormalig gemeentehuis gesitueerd en ligt dichtbij Gouda, Alphen aan den Rijn en Woerden.

Zorgondernemers Marleen en Carlo Onderstal zoeken per 1 oktober 2018 een nieuwe collega. Daarbij is er ruimte voor een contract tussen de 16 en 32 uur per week. De arbeidsvoorwaarden en salariëring zijn conform de CAO-VVT. Wat moet jij in huis hebben? PG-ervaring, affiniteit met ouderen met dementie en een dosis creativiteit voor het begeleiden van de bewoners. Kijk verder op de site van Herbergier Reeuwijk of stuur een e-mail aan Marleen en Carlo via reeuwijk@herbergier.nl.

Herbergier Terborg

In het landelijk gelegen Terborg zoeken zorgondernemers Han en Katja Brom een zorgtopper voor 16 tot 24 uur per week. In Herbergier Terborg kunnen mensen met geheugenproblemen heerlijk wonen, waarbij het leven zoveel mogelijk voortgezet wordt kan worden vroeger.

Zoek jij een zingevende baan met diverse diensten, waarbij je met plezier naar je werk gaat? Anderen een fijne dag wil bezorgen en tijd wil besteden aan de mens, niet papierwerk? En een salariëring conform de CAO-VVT? Neem dan een kijkje bij Herbergier Terborg. Han en Katja zien jouw vacature graag tegemoet via terborg@herbergier.nl.

(tekst gaat verder onder de foto)

Foto: De Herbergier in Terborg

Zorgvacatures Herbergier Bartlehiem
Woon jij in Friesland en zoek je een toffe baan in de dementiezorg? Stuur dan een open vacature naar Herbergier Bartlehiem. Momenteel hebben zorgondernemers Oeds en Judith Visser geen vacatures beschikbaar, maar een open sollicitatie sturen kan natuurlijk altijd. Als er een plekje vrijkomt, sturen Oeds en Judith jou een berichtje. Klik hier verder en vertel waarom je bij Herbergier Bartlehiem zou willen werken. Stuur daarbij ook jouw CV. Ook als je een stage wilt doen bij onze Herbergier ben je van harte welkom om te reageren. Stuur ons een mail, vertel wie je bent en waarom je stage bij ons zou willen lopen.

HerbergierVerbindt

Weten hoe alle helpende handen het werken in de diverse Herbergiers vinden? Neem dan een kijkje in het kleurrijke verhalenpalet HerbergierVerbindt!

Delen:

Mis niks van de kleurrijke verhalen van de Herbergier

Schrijf u in voor de nieuwsbrief HerbergierVertelt!