Herbergier aanwezig op Congres Kleinschalig Wonen & Zorg

reehorst, kleinschalig wonen, zorg, ede, herbergier, dementie, workshop
Werken
Jan de Gier

Donderdag 12 april aanstaande zijn we aanwezig zijn op het congres Kleinschalig Wonen & Zorg in de Reehorst te Ede. Dit keer zijn we niet alleen met een mooi ingerichte stand van de partij, maar zal ook een tweetal Herbergier-ondernemers een workshop geven over de essentie van de Herbergier.

Net als vorig jaar zullen we ook deze editie weer van de partij zijn om van ons te laten horen. Dit keer doen we dat ook middels een workshop die wordt gegeven door Martien Groenevelt van Herbergier Zoetermeer en Oeds Visser van Herbergier Bartlehiem.

Vensters met verhalen 

Oeds zal tevens een aantal van de kunstwerken meenemen uit zijn expositie Vensters met Verhalen. Hierin heeft hij op indrukwekkende wijze de verhalen verwerkt die zijn voortgekomen uit gesprekken die hij voerde met familieleden van mensen met dementie. Thema is 'Wat het met je doet als je vader of moeder dementie heeft'. Een aantal vensters zullen te zien zijn in onze stand.

Daarnaast staan we natuurlijk paraat om iedereen te woord te staan en zijn er brochures te verkrijgen. Er zal daarnaast in onze stand ook informatie te vinden zijn over De Thomashuizen

Tot dan!

Delen:

Mis niks van de kleurrijke verhalen van de Herbergier

Schrijf u in voor de nieuwsbrief HerbergierVertelt!