Herbergier Dronrijp, De Ehze en Olst hebben een kamer vrij

Wonen

Met de duofiets genieten van de omgeving. Foto: Herbergier Dronrijp 

Het leven verder leven in een kleinschalige en liefdevolle setting? Ook in deze tijd biedt de Herbergier een warm thuis aan mensen met dementie. In dit bericht aandacht voor de appartementen in Herbergier Dronrijp, De Ehze en Olst.

Ook in deze moeilijke tijden staan de Herbergiers klaar voor wie op zoek is naar een warm thuis voor een dierbare met geheugenproblemen. Op diverse plekken is een appartement beschikbaar. Deze zijn allemaal te vinden op de pagina www.herbergier.nl/vestigingen. Vink bij 'Plaats beschikbaar' JA aan en klik op zoeken.

Herbergier Dronrijp (Friesland)

In een landelijke omgeving nabij Leeuwarden vind je Herbergier Dronrijp. Daar bieden Ed en Sofie in een kleinschalige setting 24-uurszorg voor jongere of oudere mensen met geheugenproblemen. Herbergier Dronrijp is gevestigd in een gezellige boerderij en heeft een ruime keuken met kookeiland. In de woonkamer worden gezamenlijke activiteiten ondernomen of kunnen gasten op hun eigen gemak lezen, muziek luisteren of met familie samenzijn. 

Herbergier Dronrijp, verpleeghuis Leeuwarden, verpleeghuis Dronrijp, ouderenzorg Dronrijp. ouderenzorg Leeuwarden,

In de royale tuin kan volop genoten worden van de buitenlucht. De tuin beschikt over een overdekt terras. Daarnaast is er een groot terras met vaste bbq en met uitzicht op een volière, moestuintje en dierenverblijf met geiten, kippen en konijnen. Vanwege de landelijke, maar centrale locatie is Herbergier Dronrijp een fijne woonplek voor zowel de natuur- als stadsliefhebber. 

Momenteel hebben Ed en Sofie enkele kamers beschikbaar voor echtparen. Deze ruimte is daarnaast ook geschikt om door één persoon bewoond te worden. Elke gast heeft een eigen kamer met douche en toilet. "Bent u op korte termijn op zoek naar een liefdevolle plek waar zorg in een sfeer van rust, warmte, geborgenheid en respect wordt geboden door onze enthousiaste medewerkers? Neem dan contact met ons op. Wij maken graag een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking en rondleiding”, vertellen Ed en Sofie. Vraag een kennismaking aan via 06 175 823 20 of 06 185 519 62.  Meer informatie en foto’s van het leven in Herbergier Dronrijp vind je hier >>.

Herbergier De Ehze (Gelderland)

Op de grens van de Achterhoek, de Veluwe en Salland vind je Herbergier de Ehze, een gezellig landhuis omringd door de natuur in Almen. Daar bieden Henk en Martin 16 bewoners met geheugenproblemen een warm thuis. “Ons doel is duidelijk: pluk de dag en geniet”, vertellen de zorgondernemers. Goed eten en gastvrijheid, daar houden ze in Herbergier de Ehze van. Overdag gebeurt er van alles. Naast wandelen, fietsen of een terrasje pakken, wordt er doordeweeks aandacht besteed aan dans, muziek, gymnastiek maar ook doodnormale dagelijkse activiteiten. Elke middag wordt er genoten van het ‘wereldberoemde’ borrelhapje om vijf uur. ’s Avonds tovert een professionele kok een verse en smakelijke maaltijd op tafel.

Zorgen zoals je het voor je eigen vader of moeder zou doen. Dat is de visie van Henk en Martin, die worden ondersteund door een sympathiek team zorgprofessionals. “In De Ehze werd mijn moeder benaderd als mens: liefdevol en met aandacht voor haar eigenzinnigheid, waar ze van de zorg en gastvrijheid mocht genieten”, vertelt dochter Marijke. “Respectvol, op maat, liefdevol, zorgzaam en begripvol voor mama en voor ons als kinderen. En daar is de Ehze groots in: het leven van mama ging gewoon door, zoals zij het gewend was. En wij hebben er die jaren van mogen meegenieten”, vult zoon Gerard aan.

Elk woonvertrek in Herbergier De Ehze is uniek en voorzien van een ruime woonkamer, slaapkamer en badkamer. Momenteel is er één kamer beschikbaar die ook geschikt is voor echtparen, waarvan de partner eventueel geen ondersteuning nodig heeft of enkel lichamelijke verzorging behoeft. Benieuwd naar deze waardige manier van leven? Neem dan contact op met Henk Boelen voor meer informatie op 0575 – 431 169 en bekijk hier de website >>  van Herbergier de Ehze in Almen.

Herbergier Olst (Overijssel)

Wijnand en Mariët zijn de toegewijde zorgondernemers van Herbergier Olst. "Wat wij bieden, is een nieuw thuis. Een thuis waar de bewoner geborgenheid ervaart en zich gezien en gehoord voelt." Buurman Ab vindt Herbergier Olst een grote aanwinst voor de buurt. “Bewoners zetten hun leven zo veel mogelijk voort als vroeger met hun eigen interieur uit hun voormalig huis. Mensen voelen zich daardoor echt thuis hier. Het is een grote, prettige familie. Dit is eigenlijk gewoon een utopia.’’

Op dit moment is een plek vrij. Geïnteresseerden worden van harte uitgenodigd om vrijblijvend contact op te nemen en de mogelijkheden te bespreken. Contact opnemen kan via olst@herbergier.nl of 0570-545343

Delen: