Infomiddag 13 februari in Herbergier Steenwijkerwold

Herbergier Steenwijkerwold organiseert een infomiddag
Uit de huizen

Interesse om samen met je partner een eigen Herbergier te starten en 16 mensen met dementie een liefdevol thuis te bieden? Op je eigen manier als zelfstandig ondernemer? Hoe dat in z'n werk gaat ontdek je op 13 februari in Herbergier Steenwijkerwold!

Aanmelden kan hier!

Wouter en Karin zoeken na 5 mooie jaren opvolgers voor hun prachtige Herbergier in Steenwijkerwold, gevestigd in een oude school in de kop van Overijssel. Op 13 februari heten ze je van harte welkom om vrijblijvend een kijkje te komen nemen, de sfeer te proeven en op een interactieve manier kennis te maken met het Herbergier-concept. 

Maar bovenal kun je op een ontspannen manier ontdekken of het Herbergier-ondernemerschap iets is voor jou en je partner.

Alvast meer weten over het Herbergier-ondernemerschap?

Op de pagina 'Zorgondernemer worden' vind je alles wat je moet weten over het zorgondernemerschap. We zijn continu op zoek naar enthousiaste stellen die de uitdaging met ons aangaan. Het is daarbij wel belangrijk dat één van jullie BIG-geregistreerd verpleegkundige is en ruime ervaring heeft in de zorg. Via de link vind je verder nog ervaringsverhalen en veelgestelde vragen!

Daarnaast vind je er ook andere huizen die overname-kandidaten zoeken, zoals Herbergier Zoetermeer en Herbergier Heerde. En dus ook Herbergier Steenwijkerwold. Ontdek meer over het pand en de liggeng, de bewonersgroep en overige bedrijfsinformatie.

Klik hier voor alle huizen op een rij en houd deze site in de gaten voor nieuw te bouwen locaties waarvoor we ook mensen zoeken. 

Aanmelden

Interesse in het Herbergier-ondernemerschap? Dan kijken wij alvast heel erg uit naar je komst op de informatiemiddag. Aanmelden doe je HIER!

Meer foto's van Herrbergier Steenwijkerwold bekijk je op de website van deze vestiging!

 

 

Delen: