Infomiddag 29 mei in Herbergier Dussen

dussen, herbergier, ouderenzorg, dementie, wonen
Werken
Jan de Gier

Ben jij werkzaam in de zorg voor mensen met geheugenproblemen, BIG-geregistreerd en samen met je levenspartner toe aan een volgende stap? Ontdek of het Herbergier-ondernemerschap iets voor jullie is tijdens onze infomiddag op 29 mei in Herbergier Dussen. Aanmelden kan via de site.

De informatiebijeenkomst staat geheel in het teken van het leven in een Herbergier, en alles wat erbij komt kijken. Hoe ziet het traject eruit voordat je van start kunt? Waar moeten wij als (echt)paar aan voldoen om een Herbergier te kunnen runnen? Wat houdt het eigenlijk in, dat zorgondernemerschap? 

Tijdens de infomiddag in Herbergier Dussen zijn uiteraard zorgondernemers Monique & Paul Sassen aanwezig om jullie vol trots te vertellen over het leven met hun gasten. Naast een presentatie en is er volop gelegenheid tot het stellen van vragen en kan er een kijkje worden genomen in de Herbergier.

Wat we verwachten

  • De infomiddagen zijn met nadruk bedoeld voor mensen met serieuze interesse in het zorgondernemerschap.
  • Verwacht wordt dat mensen die zich aanmelden dit avontuur voor 100% willen aangaan met hun levenspartner.
  • Belangrijk is ook dat één van de twee BIG-geregistreerd is en ruime ervaring heeft in het werken met de doelgroep.

Aanmelden infomiddag

We ontvangen jullie aanmelding graag via ons online aanmeldformulier op de website van De Drie Notenboomen, ontwikkelaar van de Herbergier-formule. Het formulier vind je hier (klik voor link).

Alvast meer lezen over het zorgondernemerschap kan hier.

En bekijk hieronder een mooi filmpje over één van onze Herbergiers, gevestigd in Zoetermeer:

Herbergier Zoetermeer