Infomiddag 29 mei over zorgondernemerschap Herbergier

Werken
Jan de Gier

Ben jij werkzaam in de zorg voor mensen met geheugenproblemen, BIG-geregistreerd en samen met je levenspartner toe aan een nieuwe uitdaging? Ontdek of het Herbergier-ondernemerschap iets voor jullie is tijdens onze infomiddag op 29 mei! Aanmelden kan via de site.

De informatiebijeenkomst staat geheel in het teken van het leven in een Herbergier, en alles wat erbij komt kijken. Hoe ziet het traject eruit voordat je van start kunt? Waar moeten wij als (echt)paar aan voldoen om een Herbergier te kunnen runnen? Wat houdt het eigenlijk in, dat zorgondernemerschap? 

Tijdens een infomiddag zijn ook altijd ervaren zorgondernemers aanwezig om jullie vol trots te vertellen over het leven met hun bewoners/gasten. Naast een presentatie en is er volop gelegenheid tot het stellen van vragen. Kortom: Een inspirerende middag die je zeker niet wilt missen.

Wat we verwachten

  • De infomiddagen zijn met nadruk bedoeld voor mensen met serieuze interesse in het zorgondernemerschap.
  • Verwacht wordt dat mensen die zich aanmelden dit avontuur voor 100% willen aangaan met hun levenspartner.
  • Belangrijk is ook dat één van de twee BIG-geregistreerd is en ruime ervaring heeft in het werken met de doelgroep.

Aanmelden infomiddag

We ontvangen jullie aanmelding graag via ons online aanmeldformulier op de website van De Drie Notenboomen, ontwikkelaar van de Herbergier-formule. Het formulier vind je hier (klik voor link).

Alvast meer lezen over het zorgondernemerschap kan hier.

En bekijk hieronder een mooi filmpje over één van onze Herbergiers, gevestigd in Oldeberkoop:

Herbergier Oldeberkoop