Op zoek naar een toffe job in de zorg?

Genieten van het dagelijkse leven. Foto: Herbergier Schoonhoven
Werken
Laura van Elst

Op zoek naar een baan waar je energie van krijgt? Een baan waarin je niet verdrinkt in de werkdruk en regelgeving, maar tijd hebt voor en verbinding hebt met de bewoners? Dan zoeken wij jou! Herbergier Dussen, Sint Joost en de Maashorst hebben namelijk diverse vacatures en verwelkomen je graag in hun team.

Waarom werken in een Herbergier? Simpelweg omdat je in een Herbergier kan werken met plezier. ‘‘De kracht zit ‘m in het feit dat deze plek dubbel zoveel personeel telt dan in de reguliere zorg, wat de werkdruk verlaagt. En er heerst hier weinig bureaucratie’’, vertellen zorgondernemers Wim en Carla van Herbergier Heythuysen.

Saskia en Agnes, zorgondernemers van Herbergier Etten-Leur, benoemen het grote huishouden waar een medewerker onderdeel van wordt. ‘‘Aandacht dus voor de normale dingen van de dag.’’ En dat vertaalt zich naar blije medewerkers, aldus een onderzoek onder medewerkers van 34 Herbergiers. Zij drukten hun werktevredenheid uit in een gemiddeld rapportcijfer van 8,4.

Wil jij ook in zo’n vertrouwde werkomgeving aan de slag? Kijk dan naar deze mooie jobs!

Verzorgende IG & huishoudelijk medewerkster Herbergier Dussen

Als je gewoon wil zorgen voor de bewoners en niet onnodig wilt administreren en vergaderen, dan ben je bij Herbergier Dussen op de juiste plek. Zorgondernemers Paul en Monique zijn per 1 maart 2019 op zoek naar een enthousiaste verzorgende IG. Ben je een BBL-er en wil je de opleiding tot verzorgende IG volgen? Ook dan kan je solliciteren voor de functie.

Als verzorgende IG draai je 24 tot 32 uur per week mee met het gemotiveerde team in alle diensten. Wat krijg jij ervoor terug? Een gezellig team en veel vrijheid. Een baan waarin je jezelf mag zijn en waar warmte en nabijheid wordt gewaardeerd.

Naast een verzorgende IG zoeken Paul en Monique een huishoudelijk medewerkster voor 15 uur per week.

De vacatures en de contactgegevens zijn te vinden in dit bericht >> op de website van Herbergier Dussen.  

Zorgallrounder Herbergier Sint Joost

In de Herbergier past de zorg zich aan de bewoner aan, niet de bewoner aan de zorg. Als medewerker in Herbergier Sint Joost ben je een echte allrounder. Een spil in het dagelijkse leven. Van lichamelijke verzorging tot boodschappen doen en van activiteitenbegeleiding tot huishoudelijke taken. Werken in een Herbergier is nooit saai.   

Zorgondernemers Dieter en Monique hebben een gemêleerd team met verschillende achtergronden en deskundigheid. Daardoor kan je veel van je collega’s leren.

Heb jij een groot, kloppend hart voor liefdevolle zorg en ervaring/ affiniteit met mensen met dementie? Ben je een creatieveling in het bieden van zorg en begeleiding en wil jij een vreugdevolle, uitdagende baan in een gezellig team? Neem dan contact op met Dieter en Monique! Zij zijn op korte termijn op zoek naar een enthousiaste zorgtopper die 24 tot 32 uur per week beschikbaar is. De gehele vacature en de contactgegevens zijn te vinden in dit bericht >> op de website van Herbergier Sint Joost.  

Helpende handen Herbergier de Maashorst

Woon je in Noord-Brabant? Dan kan je voor meerdere vacatures solliciteren bij zorgondernemers Judith en Casper van der Sande. Zij starten deze zomer hun zorgdroom en zijn op zoek naar een:

  • Verpleegkundige (16-32 uur)
  • Verzorgende IG (16-32 uur)
  • Medewerker met of zonder diploma (16-32 uur)
  • Medewerker huishouding (16-32 uur)

Wil jij meebouwen aan een warm thuis voor de bewoners en ze ondersteunen in het dagelijkse leven? Neem dan contact op met Casper en Judith. Bekijk alle zorgvacatures op je gemak en solliciteer via dit bericht >>.

Bij het werken in een Herbergier is lachen en plezier maken een onderdeel van het dagelijkse leven. Foto's: Herbergier Schoonhoven

Delen:

Mis niks van de kleurrijke verhalen van de Herbergier

Schrijf u in voor de nieuwsbrief HerbergierVertelt!