Volg het webinar Herbergier-ondernemerschap 20 mei

Zorgondernemerschap

Wil je zorgen vanuit vrijheid en samen met je levenspartner een waardig leven bieden aan 19 mensen met dementie? Meld je dan aan voor onze online informatiebijeenkomst op donderdag 20 mei 2021. Interactief, veilig en makkelijk vanuit huis te volgen. Tijdens deze bijeenkomst leer je alles over het runnen van je eigen Herbergier en delen Jeroen en Saskia hun persoonlijke verhaal. Indien de covid-situatie het toelaat, wordt de webinar omgezet naar een infobijeenkomst bij Jeroen en Saskia in Herbergier Grathem.

Elk van de 44 Herbergier-stellen heeft een persoonlijk verhaal. Velen van hen zochten naar een andere manier van zorgen. Dankzij het zorgondernemerschap hebben zij de vrijheid om met hun team te zorgen met tijd, persoonlijke aandacht en plezier en kunnen zij elke dag het welzijn van de bewoner centraal stellen. "Gasten kunnen gaan en staan waar ze willen, doen zoveel mogelijk zelf en houden, samen met hun familie, de regie over hun eigen leven", vertellen Jeroen en Saskia, die sinds 2019 de nieuwe ondernemers van Herbergier Grathem zijn. Samen met de bewoners en het team vormen zij een groot huishouden, waar iedereen waardevol is en naar eigen kunnen een steentje bijdraagt.

Afbeelding verwijderd.

Programma

Ondanks de vrijheid van het ondernemerschap, kunnen Herbergier-ondernemers altijd vertrouwen op de ondersteuning van Herbergier-ontwikkelaar De Drie Notenboomen. Terwijl elke zorgondernemer onderneemt, leert en zorgt, biedt De Drie Notenboomen de kennis, ervaring, tools en begeleiding. Zo doet iedereen waar hij of zij goed in is. Meer hierover wordt tijdens het webinar besproken.

Om 13.00 uur start de presentatie die wordt gegeven door ondernemerscoaches Toon en Mariette. Zij begeleiden startende en ervaren ondernemers en kunnen je alles vertellen over de voordelen van een eigen Herbergier en ondersteuning die je krijgt. Jeroen en Saskia geven je een inkijkje in hun persoonlijke leven als Herbergier-ondernemers. Tijdens het webinar is er volop gelegenheid om je vragen te stellen. 

Waarom deze informatiebijeenkomst bijwonen?

  • De ideale manier om de voordelen van het Herbergier-ondernemerschap en het realiseren van jouw zorgdroom te ontdekken;
  • Laat je inspireren door het verhaal van ervaren zorgondernemers;
  • Maak kennis met een ondernemerscoach die startende en ervaren ondernemers begeleidt en je alles kan vertellen over de voordelen van franchise in de zorg.

 Wie zijn jullie?

Geloof jij ook dat leven met dementie op een zo gewoon mogelijke manier kan en ben je ervan overtuigd dat jij daaraan kan bijdragen? Dan zoeken wij jou! En je partner, want samen kunnen jullie aan het roer staan van jullie eigen Herbergier en 19 bewoners een zinvol leven bieden.

  • Is één van jullie BIG-geregistreerd verpleegkundige met ruime ervaring in de zorg?
  • Heeft één van jullie leidinggevende ervaring?
  • En willen jullie samen met passie en creativiteit ondernemen?

Meld je aan voor het webinar

Meld je dan aan voor het webinar op donderdag 20 mei 2021. Het programma krijg je een week op voorhand toegemaild. Wanneer de covid-situatie het toelaat, wordt de webinar omgezet naar een fysieke informatiebijeenkomst in Herbergier Grathem. Dit wordt drie weken voor de webinar gecommuniceerd. 

Meer informatie over de functievoorwaarden voor het zorgondernemerschap vind je hier >>.

Delen: