Work in progress: komst nieuwe Herbergiers nadert

Vestigingen

De bouw van Herbergier De Maashorst en de verbouwing van Herbergier Nieuw-Vennep zijn in volle gang. Beide Herbergiers zullen hun deuren naar verwachting dit jaar openen.

De aanbouw van Herbergier De Maashorst, gelegen in het Brabantse Zeeland, zit in de ruwbouwfase. De eerste verdiepingsvloer ligt al, de dragende wanden en dak elementen volgen nu. Passend bij haar omgeving krijgt deze bijzondere woonplek het karakter van een woonboerderij met landelijke uitstraling. Deze spiksplinternieuwe Herbergier ligt schitterend gelegen aan de rand van het natuurgebied ‘De Maashorst’. Tegelijkertijd ligt het op een steenworpafstand van Uden.

Opbouw

Ondernemers Judith en Cas van der Sande verruilen het pittoreske Deventer voor hun zorgavontuur in het bourgondische Brabant. In aanloop naar de opening zijn zij volop bezig met de opbouw van hun mooie zorgonderneming. De voordeur gaat naar verwachting in september of oktober open. 

Herbergier De Maashorst, Herbergier Brabant, dementiezorg Brabant, dementiezorg Zeeland,

De eerste verdiepingsvloer ligt. Foto: Herbergier De Maashorst.

Herbergier Nieuw-Vennep

De verbouwing van Herbergier Nieuw-Vennep vordert gestaag. De stolpboerderij Margaretha’s Hoeve is een Rijksmonument en ondergaat een totale metamorfose. Het ontmantelen en fundatieherstel is voltooid. Met de opbouw is een begin gemaakt.

Herbergier Nieuw-Vennep

De Margaretha's Hoeve ondergaat een metamorfose. Foto: Herbergier Nieuw-Vennep

Herbergier De Maashorst, Herbergier Brabant, dementiezorg Brabant, dementiezorg Zeeland,

 Foto: Herbergier De Maashorst

Delen: