Herbergier Emmen organiseert infomiddag 14 november

Klaar voor het Herbergier-ondernemerschap?
Events
Jan de Gier

De Herbergier zoekt continu zorgverleners die klaar zijn voor een nieuwe uitdagende stap in hun carrière. Op 14 november openen Alrik en Rianne de deuren van hun Herbergier in Emmen om mensen kennis te laten maken met deze manier van zorgen. Het is het perfecte moment om te ontdekken of het Herbergier-ondernemerschap iets is voor jou en je partner. Aanmelden kan hier.

Als Herbergier-ondernemers bieden jij en je partner een warm en liefdevol thuis aan 16 mensen met geheugenproblemen zoals dementie. Als zelfstandig ondernemers wonen jullie zelf ook in/bij de Herbergier en heb je alle vrijheid om de zorg op je eigen manier in te richten. Alrik en Rianne verlengden onlangs nog het franchisecontract na 5 jaar ondernemerschap. “We doen het nog steeds met heel veel plezier”, vertelden ze. “Het is mooi om voor onze medewerkers een plek te creëren waar ze zich volledig op de bewoners kunnen richten. Dat is waar het voor ons om gaat.”

Aanmelden Herbergier infomiddag

Op onze pagina Zorgondernemer worden vind je alles wat je moet weten over het Herbergier-ondernemerschap. Dompel je onder in de verhalen van ervaren ondernemers, veelgestelde vragen, huizen waarvoor we (overname)kandidaten zoeken en nog veel meer.

Tot dan!

Foto: De Herbergier in Emmen opent op 14 november de deuren voor potentiële zorgondernemers

 

Delen:

Mis niks van de kleurrijke verhalen van de Herbergier

Schrijf u in voor de nieuwsbrief HerbergierVertelt!