Online infomiddag Herbergier-ondernemerschap 6 april

Events

Ben jij benieuwd naar de Herbergier-formule en wil jij op een laagdrempelige manier ontdekken of het zorgondernemerschap bij je past? Dan nodigen we je van harte uit om deel te nemen aan onze webinar op 6 april a.s. Een leuke en interactieve manier om kennis te maken met het concept, gewoon te volgen vanuit huis. Aanmelden kan via deze link.

Tijdens het webinar presenteren we in het kort de formule Herbergier en krijg je een algemeen beeld van het leven als zorgondernemer. Alle deelnemers krijgen ruimschoots de gelegenheid tot het stellen van vragen. Deze online bijeenkomst wordt geleid door een ondernemerscoach van de formule Herbergier en is hopelijk voor jullie de aanleiding om je aan te melden voor een infomiddag ín een Herbergier. Want dat is en blijft uiteindelijk dé perfecte manier om het Herbergier-ondernemerschap te ontdekken.

Het webinar start naar alle waarschijnlijkheid begin van de avond.

Aanmelden

We hopen veel mensen online te mogen verwelkomen. Aanmelden voor het webinar kan via het formulier op deze pagina

Vergeet van tevoren niet even te kijken of jij en je partner je in onderstaand profiel herkennen:

  • Levenspartners die samen willen ondernemen
  • Passie en bevlogenheid
  • 1 van jullie is BIG-geregistreerd verpleegkundige
  • Ruime ervaring in de zorg
  • Leidinggevende ervaring is een pré

Wil je liever eerder al met ons in contact komen? Neem dan een kijkje op de pagina www.herbergier.nl/zorgondernemer-worden en klik rechts bovenin op de 'Bel me terug' knop!

Delen: