Word jij de zorgondernemer van Herbergier Almelo?

Events

Wil jij zorgen met tijd en aandacht en een creatieve ondernemersgeest? En wil je samen met je levenspartner een warm thuis voor mensen met dementie vanaf de grond opbouwen? Schrijf je dan in voor de online informatiebijeenkomst op 29 januari 2021 over het Herbergier-ondernemerschap.

Interactieve bijeenkomst

Een aantal keer per jaar organiseren wij een infobijeenkomst voor mensen met serieuze interesse in het zorgondernemerschap. Een mooie gelegenheid is er vrijdag 29 januari, waarop je meer leert over het leven als ondernemer en onze toekomstige locatie, Herbergier Almelo. Tijdens deze bijeenkomst leer je meer over de voordelen van het Herbergier-ondernemerschap en ga je in gesprek met een ondernemerscoach en ervaren zorgondernemers. 

Waarom deze webinar bijwonen?

  • De ideale manier om de voordelen van het Herbergier-ondernemerschap en het realiseren van jouw zorgdroom te ontdekken
  • Laat je inspireren door het verhaal van ervaren zorgondernemers
  • Maak kennis met een ondernemerscoach die startende en ervaren ondernemers begeleidt en je alles kan vertellen over de voordelen van franchise in de zorg

Een betekenisvol leven als zorgondernemer

Elk van de 44 Herbergier-stellen heeft een persoonlijk verhaal. Velen van hen zochten naar een andere manier van zorgen. Als zorgondernemers draai je aan de knoppen en is zingeving nooit ver te zoeken. Tijd, persoonlijke aandacht, levensgeluk en keuzevrijheid. In jouw Herbergier bied je samen met je levenspartner een warm thuis en maken jullie het verschil. Daarvoor gaan jullie verder waar de reguliere zorg stopt. Jullie hebben nauw contact met de bewoners en hun familie en dagen jullie team uit om regelarm en gastvrij te zorgen. "Familie kan weer rustig op bezoek komen en kind zijn, medewerkers kunnen zorgen vanuit hun hart en bewoners hebben een warm thuis. Zingeving stroomt hier over de dorpel", vertellen Patrick en Marie-Hélene, oud-ondernemers van Herbergier Tilburg.

Meld je aan voor de informatiebijeenkomst 

Wil je als zorgprofessional samen met je levenspartner een meerwaarde bieden voor mensen met dementie en hun familie? Is één van jullie BIG-geregistreerd verpleegkundige met ruime ervaring in de zorg en willen jullie samen met passie en creativiteit ondernemen? Meld je dan hier >> aan voor de informatiebijeenkomst op 29 januari 2021. Meer informatie over de functievoorwaarden voor het zorgondernemerschap vind je hier >>.

Als je je hebt aangemeld voor de informatiebijeenkomst, krijg je een week op voorhand per mail het programma toegestuurd.

Delen: