Leer meer over het Herbergier-ondernemerschap op 20 augustus

Events
Laura van Elst

Een aantal keer per jaar organiseren wij een infobijeenkomst voor mensen met serieuze interesse in het zorgondernemerschap. Een mooie gelegenheid is er donderdag 20 augustus in Herbergier Bartlehiem. Tijdens deze interactieve bijeenkomst leer je meer over de voordelen van het Herbergier-ondernemerschap en vertellen Oeds en Judith over hun leven als zorgondernemer. Na afloop is er alle gelegenheid tot het stellen van je vragen en volgt er een rondleiding in de Herbergier. Aanmelden kan hier >>.

Safety first! Daarom is deze informatiebijeenkomst coronaproof en worden de richtlijnen van het RIVM gevolgd. Tijdens de presentatie en rondleiding wordt er gezorgd voor 1,5 meter afstand tussen de aanwezigen. De bijeenkomst wordt bij mooi weer in de ruime tuin van de Herbergier gehouden. Bij slecht weer wordt de presentatie op een locatie in de buurt gehouden.

Waarom deze informatiebijeenkomst bijwonen?

  • De ideale manier om de voordelen van het Herbergier-ondernemerschap en het realiseren van jouw zorgdroom te ontdekken
  • Laat je inspireren door het verhaal van Oeds en Judith en hun ervaring als zorgondernemers
  • Maak kennis met een ondernemerscoach die startende en ervaren ondernemers begeleidt en je alles kan vertellen over de voordelen van franchise in de zorg
  • Ervaar de sfeer in de Herbergier tijdens de rondleiding

Wil je als zorgprofessional samen met je levenspartner het verschil maken voor mensen met dementie en hun familie? Is één van jullie BIG-geregistreerd verpleegkundige met ruime ervaring in de zorg en willen jullie samen met passie en bevlogenheid ondernemen? Bekijk dan hier het programma en meld je aan voor deze interactieve bijeenkomst.


Ga tijdens de infomiddag in gesprek met zorgondernemers Oeds en Judith en laat je inspireren voor jouw eigen Herbergier.

Delen:

Mis niks van de kleurrijke verhalen van de Herbergier

Schrijf u in voor de nieuwsbrief HerbergierVertelt!