Ontmoet Herbergier-ondernemers tijdens Hét Dementie Congres

Events

Foto: Rob Glastra - Herbergier Schoonhoven

Wil je meer kunnen betekenen voor mensen met dementie? Bezoek dan Hét Dementie Congres van Nursing. Tijdens deze inspirerende dag zoomen dementie-experts in op praktische vraagstukken. De Herbergier is erbij en neemt je graag mee in de essentie van het anders zorgen voor mensen met dementie.

Op vrijdag 1 november is het congres bij te wonen in ReeHorst (Ede). “Veel nieuwe informatie en leuk om in contact te komen met collega’s van andere organisaties”, vertelt een bezoeker over de laatste editie.

Programma

Tijdens Hét Dementie Congres worden actuele ontwikkelingen besproken. ’s Ochtends volg je een plenaire lezing over de wonderen van het geheugen bij dementie door Frans Hoogeveen. ’s Middags kan je diverse workshops verwachten over onder andere palliatieve zorg, psychiatrie en muziek als medicijn.

Bekijk hier de vidoe over de wekelijkse muzikale ochtend in Herbergier Vlijmen. 

Herbergier op de beursvloer

Hoe kan jij bijdragen aan het levensgeluk van bewoners? En hoe kan je je tijd zo veel mogelijk gebruiken voor de bewoner en minimaal voor papierwerk? Dat ontdek je bij onze Herbergierstand. Ga in gesprek met ervaren en startende zorgondernemers over de wondere wereld van de Herbergier, kleinschalige dementiezorg en zorgen op jouw manier.  

Thuis nog even nagenieten en je laten inspireren? Neem dan gratis een gloednieuwe Dwarskijker mee naar huis. Wat kan je verwachten? Boeiende artikelen over medicatieminimalisatie, de kracht van muziek en dementie, ontwikkelingen in de kleinschalige zorg en de benadering van dementie. Dat en meer! We zien je graag op 1 november op de beursvloer.

Niet aanwezig maar wel interesse?

Meer weten of aanmelden kan hier. Niet aanwezig op het congres maar wel geprikkeld om jezelf om te ontwikkelen van zorgprofessional naar zorgondernemer? Neem dan hier een kijkje en meld je aan voor de infodag voor Herbergier Emmen op donderdag 14 november. 

Delen: