Florence Nightingale Fair 6 & 7 juli

Events

Zo fijn dat het weer kan! Uniek, inspirerend: de Florence Nightingale Fair op 6 & 7 juli in Veenendaal voor iedereen werkzaam in de sector. Met boeiende sprekers, workshops en een beursvloer. Herbergier is aanwezig met een mooie stand, dus kom vooral gezellig langs.

Meer dan 35 sessies

Het is de grootste inhoudelijke verpleegkundige beurs van het jaar. Tijdens de Fair worden in meer dan 35 sessies en workshops relevante & actuele thema’s worden behandeld waaronder:

  • Barbera Opellaar: Bij mij doet ze dat nooit, omgaan met onbegrepen gedrag bij dementie
  • Bart Meussen: De kracht van beweegactiviteiten en muziek
  • Peter Monsieurs : Talentenpaspoort, ontdek jouw talent!
  • Eric Schlangen : Psychobiografische zorg (volgens het Bohm model)

Zorgondernemers aan het woord

Ook vanuit onze vestigen worden er workshops georganiseerd. Zo geeft Jan-Rob Makkenze van Herbergier Schoonhoven de workshop: Kleinschalige zorg! Jan-Rob neemt de bezoeker mee in zijn ervaring als zorgondernemer. Oeds Visser (Bartlehiem) vertelt hoe het is om als kind een ouder te hebben met dementie. Hij voerde in zijn boek ‘Venster met Verhalen’ gesprekken en stelde vragen als: wat zie je bij je vader of moeder veranderen? Wat kom je allemaal tegen? Hoe ga je om met de veranderingen en wat doet dat met jou?

Toegang met vaccinatie of gratis test

Vanaf 30 juni zijn evenementen toegestaan waar een capaciteit van 100% mogelijk is en waar bezoekers geen afstand van anderhalve meter hoeven aan te houden. Als bezoeker van de fair kan je, je gratis laten testen of je overlegd een vaccinatiebewijs bij toegang. Je kunt een bezoek aan een sneltestlocatie inplannen via deze link. De gratis coronatest die toegang biedt, mag maximaal 40 uur oud zijn. 

Er zijn nog enkele honderden tickets beschikbaar. Wellicht zien wij je daar?

 

Delen: