Fris je kennis op tijdens de Florence Nightingale Fair

Events
Laura van Elst

Een congres vol met enthousiaste verpleegkundigen, pakkende workshops en een skills lab. De tweede editie van de Florence Nightingale Fair belooft weer een feestje te worden aanstaande vrijdag. De Herbergier is erbij en geeft een kijkje in het kleinschalige zorgen bij mensen met dementie.

De Fair is een evenement voor en door zorgondernemers dat je meeneemt in de diverse landschappen binnen de zorg. Verbreed je horizon binnen de dementiezorg, verpleeghuiszorg, wijkverpleging of e-health.

Kleinschalig zorgen en dementie

Martien Groenevelt is zo’n 6 jaar trotse zorgondernemer bij Herbergier Zoetermeer. Samen met zijn partner Wilma heeft hij zijn zorgdroom waargemaakt door te bouwen aan een warm thuis waar mensen met dementie hun leven zo gewoon mogelijk kunnen voortzetten. Om een kijkje te geven in de dagelijkse gang van zaken, geeft hij de inspirerende workshop: Kleinschalig zorgen en dementie. Je bent om 13.00 uur van harte uitgenodigd in Maxentius in de Basiliek.

Zorgen met lef

In de ochtend kun je genieten van het prikkelende seminar ‘Hoeveel lef heb jij als verpleegkundige nog?’ van Angela Kunne. Angela is zorgondernemer bij de Zorgbutler en neemt je graag mee in de uitdagingen en bijzondere aspecten die het vak als verpleegkundige meebrengt.

Festival

Tijdens de Fair draait alles om de zorgprofessional en komen alle aspecten van het werken in de zorg voorbij. Daarnaast wordt de Florence Nightingale publieksprijs uitgereikt aan de zorgprofessional die afgelopen jaar iets bijzonders heeft bereikt. Dwaal rond over de interactieve beursvloer, stel jouw workshopschema samen en daag jezelf uit in het Praktijkhuis, waar je praktijkhandelingen in het skills lab worden opgefrist.

Je bent aanstaande vrijdag 10 mei van harte welkom tijdens de Florence Nightingale Fair in de Basiliek in Veenendaal. Inloop is om 09.30 uur. Bekijk hier >> meer informatie. Tot vrijdag!

Delen:

Mis niks van de kleurrijke verhalen van de Herbergier

Schrijf u in voor de nieuwsbrief HerbergierVertelt!