Ga in gesprek met de Herbergier op de Nursing Experience

Events
Laura van Elst

Ruim 40 workshops, interactieve beursvloeren, een skillslab, gadgets en goodies. Aankomende donderdag en vrijdag is het weer zover: de Nursing Experience. Twee bruisende dagen voor verpleegkundigen. De Herbergier is present en kijkt er naar uit om je te verwonderen over mogelijkheden in de dementiezorg.

Op donderdag 6 en vrijdag 7 december vindt hét congres voor verpleegkundigen plaats: de Nursing Experience. Op de interactieve beursvloeren zijn meer dan 80 stands met gadgets, carrièremogelijkheden en patiëntenverenigingen.

Dementie

Maar er is ook keuze uit ruim 40 workshops met uiteenlopende onderwerpen als dementie en palliatieve zorg. Sprekers als Tommie Niessen inspireren je graag over het veelzijdige beroep van verpleegkundigen. In het skillslab oefen je verpleegkundig- en technische vaardigheden, zoals infuusprikken en reanimeren.

Bezoek de Herbergier op de interactieve beursvloer en vertel jouw visie over de dementiezorg van morgen.

Herbergier

Bekijk om in de stemming te komen alvast deze video over wat de zorg in een Herbergier voor mensen met dementie kan betekenen.

HerbergierVerbindt: rekken en strekken

Congresprogramma

De Nursing Experience wordt in Reehorst in Ede georganiseerd. Bekijk het gehele programma met de vele sprekers en workshops via de website van Nursing.  

Delen:

Mis niks van de kleurrijke verhalen van de Herbergier

Schrijf u in voor de nieuwsbrief HerbergierVertelt!