Herbergier geeft workshop op Congres Kleinschalig Zorgen

Vestigingen
Laura van Elst

Het aantal kleinschalige woonvormen stijgt door onvrede over de bureaucratische zorgcultuur en de overtuiging dat het beter kan. Kleinschalige zorg levert voor zowel cliënt als medewerker grote voordelen op. Maar hoe vul je de zorg goed in? Tijdens het congres Kleinschalig Zorgen gaat Martien Groenevelt van Herbergier Zoetermeer daar in een interactieve workshop op in.

Het congres Kleinschalig Zorgen wordt op woensdag 16 januari door het Nederlands Congres Bureau in Veenendaal georganiseerd.

Programma Kleinschalig Zorgen

Het programma wordt met originele projecten en krachtige praktijkvoorbeelden gesierd. Doel van het congres is om zorgprofessionals te inspireren met ideeën van diverse kleinschalige initiatieven in de zorg. Daarnaast worden er praktische handvatten en state-of-the-art informatie geboden.

ESSENTIE

Zorgondernemer Martien Groenevelt van Herbergier Zoetermeer geeft de workshop over de essentie van de Herbergier. De ESSENTIE dient als fundament en beschrijft de kern waar de Herbergierzorg om draait. De ESSENTIE is onderverdeeld in 5 sub-essenties. Deze geven meer handen en voeten aan de praktijk: zorg/welzijn, wonen, werken, bedrijfsvoering en relatie franchisegever-franchisenemer.

Aan de hand van diverse video’s – onder meer over het leven in de Herbergier en de verbinding met de maatschappij - wordt het gedachtegoed in de praktijk getoond. Mis deze inspirerende dag niet. We zien je graag op 16 januari.

Voorproeven

Alvast in de sfeer komen? Bekijk dan deze video over de verbinding tussen de Herbergier en Schoonhoven.

HerbergierVerbindt: rekken en strekken

 

 

Delen:

Mis niks van de kleurrijke verhalen van de Herbergier

Schrijf u in voor de nieuwsbrief HerbergierVertelt!