Herbergier Zoetermeer zoekt opvolgers: Infomiddag 7 mei

Events
Jan de Gier

Het duurt nog even, maar in 2020 komt er voor Martien Groenevelt en Wilma de Ru een einde aan een bijzonder zorgavontuur. Met de pensioengerechtigde leeftijd in zicht hebben zij aangegeven op zoek te gaan naar opvolgers voor hun Herbergier in Zoetermeer. Daarom nodigt het stel je van harte uit om de sfeer te proeven tijdens een infomiddag op dinsdag 7 mei in Herbergier Zoetermeer. Ben of ken jij iemand met interesse? Lees dan snel verder en zegt het voort! 

Je kunt er maar beter vroeg bij zijn. Daarom hebben Wilma en Martien enige tijd geleden hun bewoners, familieleden en medewerkers ingelicht over de keuze om naar overnamekandidaten op zoek te gaan. Niet omdat het stel klaar is met de Herbergier-formule, maar simpelweg omdat de pensioengerechtigde leeftijd in zicht komt. “Tot die tijd willen wij blijven bouwen aan een goede kwaliteit van zorg, waarbij mensgerichte zorg centraal staat”, zo vertellen ze in een interview voor HerbergierVerbindt.

Midden in de Randstad bevindt zich sinds 2013 de oase van rust die Herbergier Zoetermeer heet. Het pand telt 16 vertrekken en biedt een warm thuis aan de bewoners met geheugenproblemen, veelal als gevolg van dementie. De leeftijd van de bewoners varieert sterk. Zo is de jongste 62 jaar en de oudste 95 jaar. Een thuis voor iedereen dus.

Zelfstandig het leven voortzetten

‘‘Ons uitgangspunt is dat onze bewoners zo veel mogelijk nog zelfstandig hun eigen manier van leven kunnen voortzetten”, vertellen de ondernemers. “Huiselijkheid, gastvrijheid en persoonlijke aandacht zijn enkele essentiële aspecten. De familieleden hebben ons daarom in het ARGO-onderzoek op een paar punten met 100 procent tevredenheid beoordeeld. De familie is blij met de zorg en onze bewoners zijn gelukkig. De sfeer onderling is ook warm.’’

Herbergier Zoetermeer is op alle vlakken een actieve onderneming en samen met de 11 vrijwilligers en 25 medewerkers worden er tal van activiteiten ondernomen. Naast dat de Herbergier als huiselijk en familiair wordt ervaren is het bovenal een muzikaal huis. Er gaat geen dag voorbij zonder muziek: samen zingen, muziektherapie, koren die komen zingen en orkesten die hun kunsten vertonen.

 

Ontdek meer over Herbergier Zoetermeer

Wil je meer lezen over de bewoners, het pand en de ligging (kortom: meer bedrijfsinfo): bekijk dan Herbergier Zoetermeer eens op de AANBOD-pagina op de website van De Drie Notenboomen, ontwikkelaar van de Herbergier.

Meld je aan voor de infomiddag 7 mei

Interesse in het overnemen van een Herbergier? Of wil je ontdekken of het Herbergier-ondernemerschap iets is voor jou en je partner? Kom dan naar onze infomiddag in Herbergier Zoetermeer op dinsdag 7 mei! Tijdens deze inspirerende middag kan je al je vragen aan ervaren zorgondernemers stellen. Ook wordt er een rondleiding gehouden waarbij je de sfeer in een Herbergier kunt proeven.

Aanmelden kan via het formulier op deze pagina. Direct aanmelden als kandidaat kan natuurlijk ook. Klik dan hier!

Filmpje!

Herbergier Zoetermeer

 

Delen:

Mis niks van de kleurrijke verhalen van de Herbergier

Schrijf u in voor de nieuwsbrief HerbergierVertelt!