Herbergier ondernemer worden? Infomiddag 25 september

Bewoner Herbergier Etten-Leur samen met de dochter van ondernemers
Werken
Jan de Gier

‘‘Dit is het mooiste wat we in de zorg hebben gedaan”, zo vertelt een Herbergier-ondernemer die binnenkort met pensioen gaat. Ben je werkzaam in de ouderenzorg en benieuwd of het ook iets voor jou is? Ontdek het tijdens onze infomiddag op 25 september (en 17 okt). Graag even aanmelden en dan tot snel.

  • Infomiddag 25 september in Herbergier Heythuysen
  • Infomiddag 17 oktober in Herbergier Grathem

De informatiebijeenkomst staat geheel in het teken van het leven in een Herbergier, en alles wat erbij komt kijken. Hoe ziet het traject eruit voordat je van start kunt? Waar moeten wij als (echt)paar aan voldoen om een Herbergier te kunnen runnen? Wat houdt het eigenlijk in, dat ondernemerschap in een Herbergier? 

Tijdens de infomiddag zijn er ervaren zorgondernemers aanwezig om jullie vol trots te vertellen over het leven met hun gasten. Naast een presentatie is er volop gelegenheid tot het stellen van vragen zodat jullie zeker weten of het iets voor jullie is of niet.

Jij een Herbergier ondernemer?

De infomiddagen zijn bedoeld voor mensen met serieuze interesse in het zorgondernemerschap. Belangrijk is ook dat één van de twee BIG-geregistreerd is en ruime ervaring heeft in het werken met de doelgroep. Het is ook belangrijk om je te realiseren dat het niet zomaar een baan is. Als zorgondernemer ga je straks bij je Herbergier wonen en je bent werkgever en zorgverlener in één. We spreken dan ook niet voor niets van een nieuw leven.

(tekst gaat verder onder de afbeelding)

Aanmelden infomiddag 25 september of 17 oktober in Herbergier Grathem

We ontvangen jullie aanmelding graag via ons online aanmeldformulier op de website van De Drie Notenboomen, ontwikkelaar van de Herbergier-formule. Het formulier vind je hier (klik voor link).

Alvast meer lezen over het zorgondernemerschap kan hier.

Overname

We hebben momenteel twee Herbergiers in de aanbieding die zoeken naar opvolgers. Zijn jij en je partner kandidaten waar we naar zoeken? Maak alvast kennis met beide ondernemingen op onze aanbod-pagina en ontdek meer!

Delen:

Mis niks van de kleurrijke verhalen van de Herbergier

Schrijf u in voor de nieuwsbrief HerbergierVertelt!